Το πρόγραμμα που θα οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση και τα Μνημόνια έχει καταρτίσει ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα συμπεριλάβει στο λόγο του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Σάββατο το βράδυ κατά την ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς.

Ένα από τα σημαντικά κεντρικά στοιχεία που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα εξόδου του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, θα αποτελεί η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων για τη μείωση της ανεργίας σκοπεύει να παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραμείνει τρεις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και θα στο περιθώριο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ θα έχει πυκνό πρόγραμμα συναντήσεων που ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής με χαιρετισμό που θα απευθύνει στο Συνέδριο που οργανώνει η Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) στην Επιτροπή Περιφερειών με θέμα: «Ο ρόλος των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης: η κοινή μας πρόκληση, η συλλογική μας απάντηση».

Στη διάρκεια της ημέρας ο κ. Μητσοτάκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον μητροπολίτη Άνθιμο, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς και το με το Δ.Σ. της Δ.Ε.Θ. Helexpo, ενώ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην εταιρεία MLS Multimedia.

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει σύσκεψη με τους Πρυτάνεις και Προέδρους των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και θα επισκεφθεί περίπτερα της 81ης Δ.Ε.Θ., ενώ στις 8 το βράδυ θα απευθύνει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.

Την Κυριακή, τέλος, θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top