«Όσο συνεχίζουμε μία εσωστρέφεια δεν έχει καμία αξία. Πάμε και στο τέλος θα συναντηθούμε, αυτή η ερωτική σχέση που υπάρχει στην κεντροαριστερά θα ευοδωθεί στο τέλος», δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχετικά με την ανασυγκρότηση του μεσαίου πολιτικού χώρου και την πρόσφατη εμπλοκή στις συζητήσεις των τελευταίων μηνών.

«Δεν είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη, αλλά πάντα η κεντροαριστερά είναι μία ερωτική σχέση, η οποία κατά την άποψή μου στο τέλος θα βρει τον δρόμο της», επισήμανε ο βουλευτής, καλώντας όλες τις πλευρές «να κατεβάσουν λίγο τους τόνους, γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι «συνεχίζει σε επίπεδο βάσης, όπως κάνει τα τελευταία 5-6 χρόνια, με στόχο να δημιουργηθεί αυτός ο μεγάλος προοδευτικός δημοκρατικός χώρος».

«Όλα αυτά που μπορεί να μας πληγώσουν -να πεις μια κουβέντα παραπάνω ή παρακάτω- τα αφήνουμε στην άκρη και συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα πάει και σε επίπεδο βάσης», προσέθεσε, εκτιμώντας πως «όσο συνεχίζουμε ως κοινοβουλευτική ομάδα, ως χώρος, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με σοβαρότητα τότε οι πολίτες θα έλθουν».

iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top