Υπενθυμίζουν ότι έχουν διαχωρίσει τη θέση τους για το θέμα - Δημήτρης Καμμένος: Απαράδεκτες οι θέσεις του Φίλη για την Εκκλησία

Σε ενδοκυβερνητική κριση φαίνεται ότι εξελλίσεται το θέμα των Θρησκευτικών αλλά και των δηλώσεων Φίλη κατά της Εκκλησίας.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσαν ότι αφενός ο Πάνος Καμμένος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τονΑρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα αυτό, λίγες ώρες μετά τις δύο επιστολές του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας προς τον πρόεδρο της Βουλής και τον υπουργό Παιδείας, και αφετέρου σημειώνουν ότι «με δημόσια τοποθέτησή τους έχουν ταχθεί υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των Θρησκευτικών».

Παράλληλα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε επιστολή του χαρακτηρίζει «απαράδεκτες» τις δηλώσεις του κ. Φίλη. Ζητά, δε, απαντήσεις στο ερώτημα γιατί ο υπουργός Παιδείας φέρνει τώρα αυτό το σχέδιο νόμου «σε μια συγκυρία που η Ελλάδα διαπραγματεύεται σκληρά για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και ο Ελληνικός λαός ταλαιπωρείται από τα οικονομικά βάρη».Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Πάνος Καμμένος θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο το μεσημέρι της επόμενης Τετάρτης, λίγες ώρες, δηλαδή, πριν ξεκινήσει η προ ημερησίας διαταξης συζήτηση στη Βουλή για θέματα Παιδείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top