Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και συζήτησαν για όλα τα θέματα της επικαιρότητας

Ακόμη κι αν τίποτα απ' όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τις σχέσεις καραμανλικών και μητσοτακικών δεν ισχύει, ακόμη κι αν όλα όσα ψιθυρίζονται είναι υπερβολές, μία συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Καραμανλή είναι είδηση.

Πριν από λίγη ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε στο γραφείο του στην οδό Ευφρονίου στο Παγκράτι με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Για πολλούς, η συνάντηση των δύο ανδρών προοιωνίζεται πολιτικές εξελίξεις.

Συνεργάτες του σημερινού προέδρου της ΝΔ ανέφεραν ότι η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ είναι στο πλαίσιο των τακτικών συζητήσεων και συναντήσεων των δύο ανδρών, σημειώνοντας ότι το σημερινό πολιτικό ραντεβού έρχεται σε συνέχεια πρόσφατων τηλεφωνικών επικοινωνιών των δύο ανδρών.

Και αν μη τι άλλο, παρατηρούσαν ανεξάρτητες πηγές, με τη σημερινή συνάντησή τους, οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής στέλνουν το μήνυμα ότι η συνεργασία τους είναι ισχυρή, δεδομένη και η πολιτική τους σχέση αταλάντευτη.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top