Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μάμαλος: Τι να πω σε αυτούς που μου πετούσαν τσάντες; Μεγαλώσαμε, τα έχω ξεχάσει

Πέρασε δύσκολα, αναγκάστηκε εξαιτίας των συμμαθητών του που τον κοροϊδευαν και του ασκούσαν μπούλινγκ, να σταματήσει το σχολείο…

Όμως ο Παύλος Μάμαλος, δείχνει για ακόμα μια φορά το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει. Για τον αγαθό αυτό γίγαντα, που πήρε το χρυσό στο Ρίο, όσα συνέβησαν στο παρελθόν, ακόμα και τα πιο δύσκολα, είναι ξεχασμένα.

Διαβάστε όσα είπε στον Arena FM 89,4…

«Έδωσα όλη την ψυχή μου. Έλειπε αυτό το μετάλλιο, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο από τη συλλογή μας. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά πολλών ετών.

Ο Αζέρος ήταν πάρα πολύ καλός μας δυσκόλεψε και στο Παγκόσμιο. Και τον Ιρανό και τον Αιγύπτιο τους παίξαμε τακτικά.

Ήθελα να το κάνω αυτό με την περικεφαλαία σαν γούρι για να τιμήσω τη Ελλάδα.

Ήταν δύσκολα στο σχολείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω καλά και τα άλλα παιδιά με πείραζαν. Αναγκάστηκα να σταματήσω. Βρήκα μετά τον αθλητισμό και γνώρισα τον Δημήτρη Ιωαννίδη τον προπονητή μου. Στους πρώην συμμαθητές μου που μου πετούσαν τις τσάντες τι να πω; Μεγαλώσαμε τώρα, τα έχω ξεχάσει, είμαι ευτυχισμένος.

Με την κραυγή μου βγαίνει η πίεση, δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις την έπαρση της σημαίας καταρρέεις από τη συγκίνηση.

Τα παιδιά σαν κι εμένα πρέπει να τα βγάλουν έξω στην κοινωνία οι γονείς. Να μάθουν τι σημαίνει παραολυμπιακό άθλημα.

Το μόνο μου παράπονο που έχω φέρει τόσα μετάλλια, είναι που δε με έχουν διορίσει στο δημόσιο. Επειδή δεν είχα απολυτήριο. Έκανα και σχολείο για να πάρω το απολυτήριο και το πήρα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι που κάποιοι δε σέβονται τις θέσεις πάργκινγκ, δε μπορώ να μπω σε τράπεζες, σε φαρμακεία.»

sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ