Ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών στο Μέγαρο Μαξίμου αν και ορισμένοι διαρρέουν πως δεν θα γίνει πριν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης αλλά και του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος είναι απλός. Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θέλει να έχει λυμένα τα χέρια σε όλα τα μέτωπα. Από τη μία να μπορεί να απομακρύνει ή να μετακινήσει υπουργούς που τώρα έχουν κομβικό ρόλο στην αξιολόγηση και από την άλλη να έχει πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα για τις εσωκομματικές ισορροπίες.

Το «Παρασκήνιο» μας αποκάλυψε τους 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με το ρεπορτάζ προβάρουν υπουργικό κουστούμι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το σχετικό κείμενο). Όμως ο πρωθυπουργός εξετάζει το ενδεχόμενο περαιτέρω αξιοποίησης στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου. Να σημειώσουμε πως δεν εννοούμε απαραίτητα με υπουργοποίηση. Πιθανότερη είναι η αξιοποίηση τους σε άλλα πόστα. Τα δύο ονόματα που ακούστηκαν είναι το Δημήτρη Τζανακόπουλου και το άλλο του Θάνου Παπάζογλου. Και οι δύο θα μπορούσαν να συνδράμουν στο κομμάτι της κυβερνητικής δραστηριότητας αφού είναι πρόσωπα εμπιστοσύνης για το Μαξίμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top