Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κουρτάκης: Ο Σαμαράς μου ζήτησε να κατεβάσω το ηχητικό Κασιδιάρη για τον «παναθηναϊκάκια»

Ο Γ. Κουρτάκης κατήγγειλε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας με αφορμή ηχητικό απόσπασμα που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο Ηλίας Κασιδιάρης
Σε μια καταγγελία που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη ΝΔ, προχώρησε ο εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννης Κουρτάκης, κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα.
Ο Γ. Κουρτάκης κατήγγειλε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας με αφορμή ηχητικό απόσπασμα που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο Ηλίας Κασιδιάρης και το οποίο είχε αναρτηθεί στο site των Παραπολιτικών.
Σε αυτό το ηχητικό φερόταν να μιλάει ο πρώην πρωθυπουργός και να αναφέρεται σε “ψηλό Παναθηναϊκάκια”.
«Είχε αναρτηθεί στο site των Παραπολιτικών ένα ηχητικό το οποίο είχατε προσκομίσει στη βουλή, επικοινώνησε μαζί ο κ. Σαμαράς, τότε πρωθυπουργός, και μου είπε να κατέβει από τα Παραπολιτικά», ανέφερε ο κ. Κουρτάκης.
Όπως είπε, το τηλεφώνημα από τον κ. Σαμαρά έγινε την ίδια μέρα με τη δημοσιοποίηση του ηχητικού, απογευματινή ώρα.
«Μου είπε ότι είναι μια αθλιότητα και θα ήθελε να κατέβει από το site γιατί δεν είναι η δική του φωνή», σημειώσε.
Όσον αφορά τον δανεισμό στα Παραπολιτικά ο κ. Κουρτάκης σημείωσε ότι τα δάνεια του ομίλου είναι ενήμερα και εξυπηρετούνται κανονικά.
Ο συνολικός δανεισμός ανέρχεται σε 927 χιλ. ευρώ.
Εξ αυτών, ποσό 238 χιλ. ευρώ οφείλεται στην Alpha Bank.
Όσον αφορά το δάνειο της Εθνικής Τράπεζας, ύψους 114 χιλ. ευρώ που εκδόθηκε το 2015, σύμφωνα με τον κ. Κουρτάκη αφορούσε 7 εφημερίδες, έναν ραδιοφωνικό σταθμό και μια ιστοσελίδα.

bankingnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...