Ο επιχειρηματίας Γιώργος Βαρδάκης, δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση...

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχθηκε στο Ηράκλειο, αργά χθες το βράδυ (01-09-2016) ο Γιώργος Βαρδάκης, αδελφός του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη. Ο επιχειρηματίας έξω από το σπίτι του, σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη. Ανυποψίαστος ο επιχειρηματίας είδε τη μηχανή να τον πλησιάζει και πριν καλά – καλά προλάβει να αντιδράσει, ο συνεπιβάτης στο δίκυκλο κατέβηκε από το μηχανή και με μία σιδερογροθιά τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο Γιώργος Βαρδάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα που είχε στο πρόσωπο. Για το περιστατικό, που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία, έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές που διερευνούν τα κίνητρα και τις προθέσεις των δύο ανδρών που επιτέθηκαν στον αδελφό του βουλευτή.
cretapost.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top