Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δικαίωση Μιχάλη Χατζηγιάννη στη διαμάχη με το ΣΔΟΕ

Το διοικητικό εφετείο δικαίωσε τον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr βγήκε η απόφαση για τον Μιχάλη Χατζηγιαννη.

Τον περασμένο Μάιο ειχε συζητηθεί η υπόθεση των εμβασμάτων που μετέφερε στην Κύπρο ο τραγουδιστής τη διετία 2010-2011 ύψους 5,3 εκατ. ευρώ και για τα οποία οι ελληνικές φορολογικές αρχές του επέβαλανπρόστιμο που υπερβαίνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Για τα επίμαχα εμβάσματα για τα οποία μπήκε στο στόχαστρο του ΚΕΦΟΜΕΠ έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων καταβάλλοντας το”εξοντωτικό”, όπως χαρακτήρισε τότε η συνήγορος του Ευαγγελία Μάντζου, ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα.

Η δικηγόρος του τόνισε πως ο τραγουδιστής έχει εικοσαετή καλλιτεχνική θητεία, εργάζεται από 18 ετών και το διάστημα από το 2000 έως το 2010 έχει καταβάλει φόρους που υπερβαίνουν τα 3,5 εκ. Ευρώ.

Εξήγησε δε, ότι ο καλλιτέχνης μετέφερε σε δύο λογαριασμούς του 5,3 εκατ. ευρώ, τα οποία ήταν φορολογημένα και γνωστής προέλευσης, σημειώνοντας ότι από εκείνον ζουν περισσότερες από 100 οικογένειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...