Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Τρικκαίων, «τα χωριά του Δήμου, Φωτάδα και Καλονέρι, έμειναν χωρίς πόσιμο νερό, λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση και των ορμητικών υδάτων. Η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων ανέλαβε να συνδράμει το έργο του Δήμου και της ΔΕΥΑΤ, που είχαν ήδη εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού. Κύρια μέριμνα, να βελτιωθεί με κάθε τρόπο η κατάσταση των κατοίκων, μέχρι να υποχωρήσουν τα καιρικά φαινόμενα».

Ο δήμος τόνισε ότι «ήδη από το βράδυ της Παρασκευής, όλα τα μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου εργάστηκαν πυρετωδώς, για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Αλλά η παρέμβαση δεν σταματά στα μηχανήματα. Έχει σημασία η επόμενη ημέρα: η φροντίδα. Έτσι, άρχισε η διανομή των εμφιαλωμένων νερών, στους κατοίκους των χωριών. Ανάμεσα στους εθελοντές, και πρόσφυγες από τη Συρία, την πολύπαθη χώρα με τους πολύπαθους κατοίκους, σε μια ενέργεια, στην οποία συνενώθηκαν ο εθελοντισμός, η μέριμνα και το νοιάξιμο. Λέξεις που απέκτησαν νόημα στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, από Ελληνες και Σύριους».

trikalacity.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top