Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο μεγάλος πειρασμός του Στουρνάρα

Ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Στουρνάρας ζήτησε να αλλάξει το μέρος της συνάντησης με τους θεσμούς αποκάλυψε ο ΒΗΜΑτοδότης. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Για τους «δικούς» μας της αξιολόγησης στο Χίλτον ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Ι. Στουρνάρας παίζει τον ρόλο του… Ιππικού στις αμερικανικές ταινίες με τους ερυθρόδερμους. Οποτε τα βρουν δύσκολα τον φωνάζουν. Οπως συνέβη και την Τρίτη το μεσημέρι, όταν ο κεντρικός τραπεζίτης κλήθηκε στο Χίλτον (κυρίως για το θέμα των «κόκκινων» δανείων) για να συνομιλήσει με τους θεσμούς. Εμφανίστηκε μαυρισμένος (από τις διακοπές), με μαύρο κοστούμι και μοντέρνα γραβάτα. Ελα όμως που δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να συναντηθεί μαζί τους στο β’ υπόγειο, εκεί όπου διεξάγονται συνήθως οι συζητήσεις. Ζήτησε να συναντηθεί με τους δανειστές σε μια αίθουσα του ισογείου. Οταν ρωτήθηκε γιατί το κάνει αυτό, απάντησε: «Ο πειρασμός της πισίνας είναι πολύ μεγάλος για μένα. Ασε καλύτερα, να μην τη βλέπω…».

BHMAτοδότης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η...