Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποιος θέλει να ορκίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό;

Ένα reunion για τα 30 χρόνια από τότε που εγκατέλειψαν τα μαθητικά θρανία είχαν το βράδυ της Δευτέρας περίπου 150 απόφοιτοι του Κολεγίου Αθηνών της τάξης του ’86.

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθη στο αντάμωμα με τους παλιούς συμμαθητές του, και όπως είναι φυσικό συγκέντρωσε την προσοχή όλων, λαμβάνοντας και διάφορα αιτήματα.

Μάλιστα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και σύμβουλός του σε θέματα επιχειρηματικότητας, Σπήλιος Λιβανός.

Όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» ο πρόεδρος της ΝΔ είχε στήσει πηγαδάκι με τον παλιό του συμμαθητή Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος φέρεται να εκμυστηρεύεται στον Κυριάκο πως τα σχέδιά του για μετοίκηση στις ΗΠΑ αναβάλλονται…

Σε κάποια φάση ο κ. Μητσοτάκης αναρωτήθηκε «πού είναι ο Γιώργος;», αναφερόμενος στον καλό του συμμαθητήΓιώργο Βαρδινογιάννη.

Εκτός από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τις εντυπώσεις έκλεψε και ο Επίσκοπος ΝαζιανζούΘεοδώρητος Πολυζωγόπουλος, ο οποίος επί 20 χρόνια ήταν καθηγητής Θρησκευτικών στο Κολέγιο Αθηνών και τον είχε μαθητή.

Ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος των αποφοίτων του ’86 Επίσκοπος, απευθυνόμενος στους παλαιούς μαθητές του τόνισε πως ήδη από εκείνα τα χρόνια της δεκαετίας του ’80 είχε διαβλέψει – προφητέψει πως η τάξη αυτή θα μπορούσε να βγάλει ακόμη και πρωθυπουργό και απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη του είπε ότι αυτός θα τον ορκίσει πρωθυπουργό. Στην αναφορά του αυτή ο Επίσκοπος Ναζιανζού καταχειροκροτήθηκε για το προφητικό του χάρισμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ