Από το κτίριο της εταιρείας ύδρευσης, η ένταση μεταφέρθηκε στην πλατεία - Ο υπάλληλος κατέληξε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι στη Ναύπακτο, καθώς πατέρας και γιος ήρθαν σε χέρια με υπάλληλο της ΔΕΥΑΝ (Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης- Αποχέτευσης Ναυπάκτου), εντός και εκτός του κτηρίου της εταιρείας ύδρευσης.

Ένας πολίτης επισκέφτηκε το μεσημέρι τα γραφεία της ΔΕΥΑΝ για προσωπικό του θέμα. Για άγνωστο λόγο ήρθε σε αντιπαράθεση με υπάλληλο, φωνάζοντας και βρίζοντας. Το περιστατικό, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί.

Η ένταση μεταφέρθηκε εκτός ΔΕΥΑΝ και συγκεκριμένα στο χώρο της πλατείας, όπου η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ο πολίτης και ο γιος του, ο οποίος τον συνόδευε, ήρθαν στα χέρια με τον υπάλληλο της ΔΕΥΑΝ. Ο τελευταίος δέχτηκε γροθιές και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στο σημείο κατέφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και ένα περιπολικό με τον αξιωματικό υπηρεσίας. Ο τραυματισμένος υπάλληλος διακομίστηκε στο Κέντρο υγείας για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν τους δύο πολίτες στο Α.Τ. Ναυπάκτου. Ωστόσο δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι.

.nafpaktianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top