Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Άνετη πρεμιέρα για Γιουβέντους

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της Τρίτης (13/09), το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων συνεχίζεται σήμερα με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά το ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη, όπως και η μάχη του Λονδίνου ανάμεσα σε Τότεναμ και Μονακό. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά μας, υπενθυμίζεται ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με χάντικαπ η «Μεγάλη Κυρία»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Σεβίλλη, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Γιουβέντους σε απόδοση 1.94 (σε περίπτωση που η Γιουβέντους κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Γιουβέντους κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Ένα ιδανικό ξεκίνημα ψάχνει η Γιουβέντους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως σύμμαχο και το αήττητο σερί της σε πρεμιέρες της διοργάνωσης. Στα ύψη η αυτοπεποίθηση στους «μπιανκονέρι», οι οποίοι δείχνουν ότι θα αποτελέσουν τα «αφεντικά» και στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα. Νικηφόρα για τη Γιούβε τα 27/29 τελευταία ματς για το Καμπιονάτο, φέτος έχει μπει με τις νίκες επί των Φιορεντίνα (2-1), Λάτσιο (0-1) και Σασουόλο (3-1). Ταυτόχρονα, καταφέρνει και παραμένει αήττητη στα 17 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Με βάση την παρούσα εικόνα των δύο αντιπάλων, η Γιουβέντους φαντάζει ως σαφές φαβορί για το νικηφόρο αποτέλεσμα στο αποψινό ματς. Ο κόουτς Αλέγκρι σημείωσε από την πλευρά του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Η Σεβίλλη έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Πλέον επιτίθεται περισσότερο και σκοράρει πολλά γκολ. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες μας και να αγωνιστούμε με υπομονή, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο το τρίποντο. Το πρώτο ματς είναι πάντα πολύ σημαντικό».

Οι Σεβιγιάνοι, από την πλευρά τους, μπορεί να μην πραγματοποίησαν θετική πορεία στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κατάφεραν στο τέλος της περσινής σεζόν να πανηγυρίσουν την τρίτη διαδοχική κούπα Γιουρόπα Λιγκ (και πέμπτη της ιστορίας τους). Το καλοκαίρι συντελέστηκαν μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Το ρόστερ τροποποιήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ πλέον στην άκρη του πάγκου κάθεται ο Χόρχε Σαμπάολι, που διαδέχθηκε τον Ουνάι Έμερι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το φετινό ξεκίνημα των Ανδαλουσιάνων είναι το καλύτερο δυνατό. Στην αρχή της σεζόν έχασαν τις κούπες του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (από Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση) και του ισπανικού Σούπερ Καπ (από την Μπαρτσελόνα με δύο ήττες), ενώ το αήττητο ξεκίνημα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (2-1-0) δε συνοδεύθηκε από πειστικές εμφανίσεις. Στην άμυνα εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα. Ο Σαμπάολι υπογράμμισε χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου κι έτσι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Χρειάζεται πολύς… ιδρώτας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι, πάντως, σίγουρος ότι η ομάδα μου θα μπει για τη νίκη, δείχνοντας ότι η «ψαλίδα» με τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό». Θεωρούμε ότι η Γιουβέντους μπορεί να πάρει εύκολη νίκη.

Με το G/G στο «Γουέμπλεϊ»

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Τότεναμ – Μονακό, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.95. Σπουδαία ημέρα για την Τότεναμ, που συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη φορά όμως θα το κάνει στο θρυλικό «Γουέμπλεϊ», αφού όπως είναι γνωστό απ’ τον περασμένο Μάιο, το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» βρίσκεται σε διαδικασίες ανακατασκευής (το χρησιμοποιεί κανονικά στην Πρέμιερ Λιγκ). Οι Λονδρέζοι αναμένεται να παίξουν μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες, αφού μέχρι χθες είχαν διανεμηθεί παραπάνω από 55.000 εισιτήρια και είναι αρκετά πιθανό να καταρριφθεί το ρεκόρ προσέλευσης θεατών για αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το κλίμα είναι καλό, η διάθεση της ομάδας εξαιρετική και άπαντες δηλώνουν ανυπόμονοι.«Νιώθουμε καλά στο Lane γιατί είναι το σπίτι μας και πρέπει να αισθανόμαστε καλά και στο Γουέμπλεϊ. Στις προπονήσεις προσαρμόσαμε το γήπεδο στις διαστάσεις του Γουέμπλεϊ. Πρέπει να πάμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας, να συμπεριφερθούμε κανονικά και να μην ψάξουμε για δικαιολογίες. Αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Μονακό», είπε ο κόουτς Ποτσετίνο. Ο τελευταίος είδε την ομάδα του να περνάει «αέρας» απ’ την έδρα της Στόουκ το περασμένο Σάββατο και να επικρατεί με το εμφατικό 0-4. Ο Κορετάτης Σον «καθάρισε» το ματς με δύο όμορφα γκολ μέχρι το 56’, στο 59’ το 0-3 του Ντέλε Άλι τελείωσε οριστικά τον αγώνα.

Δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο μομέντουμ και για τη Μονακό, που κάνει φοβερά πράγματα στη φετινή σεζόν. Η αρχή έγινε με το «διπλό» επί της Βιγιαρεάλ (1-2), επιτυχία που έδωσε τρομερή ώθηση στους Μονεγάσκους, οι οποίοι συνέχισαν με άλλες τέσσερις διαδοχικές νίκες, η μια εκ των οποίων μάλιστα εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν (3-1 εντός)! Το περασμένο Σάββατο πέρασαν «αέρας» απ’ την έδρα της Λιλ σ’ ένα υποτιθέμενα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο «καθάρισαν» με δύο γκολ μέχρι το 17’, ενώ στο 47’ το 0-3 του Φαμπίνιο το τελείωσε οριστικά. Ήταν η πέμπτη σερί νίκη για τη Μονακό σε όλες τις διοργανώσεις και έκτη σε συνολικά οκτώ παιχνίδια (σκόραρε σε όλα). Σήμερα ξεκινά την έβδομη παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με μόνο τις Λυών (14), Μαρσέιγ (9) και Παρί Σεν Ζερμέν (9) να μετρούν περισσότερες. «Θα γίνει «κλειστό» παιχνίδι. Σε σύγκριση με πέρυσι, είμαστε λιγότερο ευπαθείς και έχουμε γίνει πιο δυνατοί (σ.σ: αναφέρεται στην ήττα της Μονακό με 4-1 απ’ την Τότεναμ). Ο αντίπαλος είναι ανταγωνιστική ομάδα, αλλά έχουμε κάνει τα πλάνα μας και είμαστε έτοιμοι. Θα βγούμε για να κερδίσουμε. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για να μπούμε στο σωστό δρόμο», επεσήμανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Λογική επιλογή το αμφίσκορο.

Μπορεί το «διπλό» η Κορίνθιανς

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Κοριτίμπα – Κορίνθιανς, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.02 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Προσπάθησε να δώσει συνέχεια στο θετικό της σερί, η Κοριτίμπα ωστόσο, έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Σαπεκοένσε γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε φάσεις, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι καλό από τη Σαπεκοένσε. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κοριτίμπα που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, όπου μετρούσε τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες. Μόλις στο +2 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, με την επιστροφή στις επιτυχίες να είναι μονόδρομος. Απ’ την άλλη, πλήρωσε το κακό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Σάντος η Κορίνθιανς, που έφυγε με άδεια χέρια από το Urbano Caldeira γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της στα τελευταία παιχνίδια, αντιμετωπίζει αμυντικό πρόβλημα, έχοντας κρατήσει το μηδέν μόλις σε μια αναμέτρηση από τις επτά τελευταίες. Παραμένει στην 4η θέση με τις αντιπάλους της ωστόσο να έχουν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Καλύτερη από την Κοριτίμπα κάτι που καλείται φυσικά να αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να φύγει με το καλύτερο αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν το «τρίποντο».

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ