Ιστορία για αγρίους χαρακτήρισε την υπόθεση του Νομισματοκοπείου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, από το βήμα της ΔΕΘ, προβαίνοντας παράλληλα αποκαλύψεις για το ποιος έστησε την συγκεκριμένη υπόθεση.«Η ιστορία του Νομισκατοκοπείου είναι μία ιστορία για αγρίους. Από τα πιο πρωτοφανή μυθεύματα που έχουν σερβιριστεί στην πολιτική ζωή της χώρας», σχολίασε αρχικά ο γραμματέας της ΛΑ.Ε, σύμφωνα με το crashonline.gr.

Ο κ. Λαφαζάνης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα, σχολίασε: «Και δεν ελέχθη ως αστείο, γιατί ως αστείο θα το καταλάβαινα, κατατέθηκε σοβαρά. Ότι δήθεν εγώ έκανα ως εναλλακτική πρόταση, για να αποφύγουμε το Μνημόνιο, να πάμε να κλέψουμε το Νομισματοκοπείο, το οποίο δεν είχε και τίποτα μέσα, παρά μηχανήματα».

«Αυτό ήταν ένα κατάντημα για αυτούς που έκαναν αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης στο πρόσωπό μου και στο πρόσωπο φυσικά της ΛΑ.Ε. και δυστυχώς θέλω να πω ότι αυτή την εκστρατεία την ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο κ.Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Από το Μαξίμου ξεκίνησε αυτή η συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου, περί Νομισματοκοπείου».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top