Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίθεση Παππά σε Μητσοτάκη: Έκανε γαργάρα τα περί διαπλοκής

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr

Όπως δήλωσε ο κ. Παππάς μιλώντας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», «ο κ. Μητσοτάκης έκανε «γαργάρα» όσα είχε πει αρχικά και ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία διέρρεε ότι θα έκανε «αντεπίθεση» στη δευτερολογία του χτες, δεν είπε τίποτα. Είναι προφανές ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί».

Παράλληλα, ο ίδιος επισήμανε ότι: «O κ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να ρίχνουν μύδρους και εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη. Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα … ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο».

«Αυτό που λέει η Νέα Δημοκρατία περί «κατάρρευσης» του διαγωνισμού «είναι λίγο αστείο»», συνέχισε ο κ. Παππάς, καθώς όπως ανέφερε «ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ο κ. Σαββίδης καταβάλει την δική του πρώτη δόση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...