Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του crashonline.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει εσωτερικό ανασχηματισμό, ο οποίος μάλιστα θα είναι σαρωτικός.

Έχουμε γράψει ξανά ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα επιδιώξει να έχει δίπλα του φρέσκα πρόσωπα ηθικά, ακέραια, εργατικά, με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος άτομα που θα αποπνέουν ένα διαφορετικό ήθος, ύφος αλλά και μία διαφορετική ποιότητα. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν το τελευταίο διάστημα έχει τσακωθεί τουλάχιστον τρεις φορές με σημαντικό στέλεχος της ΝΔ που έχει διατελέσει υπουργός στο παρελθόν και μάλιστα σε νευραλγικό υπουργείο. Ήταν μάλιστα τόσο έντονη η αντιπαράθεση που οι φωνές ακούγονταν από τον τρίτο όροφο στο ισόγειο του κτιρίου. Είναι γεγονός ότι η ευρύτερη οικογένεια Μητσοτάκη επιθυμεί την υποβάθμισή του και σε αυτό συμφωνεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το εν λόγω πρόσωπο έχει συχνή και έντονη παρουσία στα κανάλια και μένει να αποδειχθεί εάν έχει λάβει το μήνυμα ή θα του έρθει ως κεραυνός εν αιθρία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top