«Μην ψάχνετε να βρείτε το όνομά μου πίσω από «κρυφές και πονηρές» διατάξεις ή νόμους. Το όνομά μου θα το βρίσκετε σε ανοικτές διαδικασίες και προκηρύξεις, όπου ζητώ να κρίνομαι με βάση το βιογραφικό μου, μαζί με άλλους συνυποψήφιους. Προσωποπαγή θέση για μένα, όσο και να ψάχνετε, δε θα βρείτε. Δεν δέχομαι να με χρησιμοποιούν ως βορά πολιτικής χυδαιότητας», αναφέρει στην επιστολή της η Περιστέρα Μπαζιάνα, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr

Η σύντροφος του πρωθυπουργού είναι ενοχλημένη από δημοσίευμα που τη συνέδεε με τροπολογία της τελευταίας στιγμής που πέρασε σε νόμο του υπουργείου Παιδείας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μπέττυ Μπαζιάνα τοποθετείται δημόσια αν και δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τέτοιου είδους επίθεση (για φωτογραφικές διατάξεις).

Η κα Μπαζιάνα καταλήγει στην επιστολή της: «Σας ζητώ να επανορθώσετε άμεσα, δημοσιεύοντας και αποκαθιστώντας την αλήθεια για το όνομά μου, στην ίδια έκταση με το αρχικό σας άρθρο και με την ίδια δημοσιότητα, λαμβάνοντας υπόψη την διάχυση των ψευδών σας ισχυρισμών στο διαδίκτυο. Σε αντίθετη περίπτωση, επιφυλάσσομαι για οποιοδήποτε νόμιμη ενέργειά μου» .
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top