Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κίνημα … ωτοστόπ στη Θεσσαλονίκη!

Έλλειψη λεωφορείων… τέχνας κατεργάζεται και στη Θεσσαλονίκη το πρόβλημα της μετακίνησης των πολιτών μεγαλώνει καθώς η πόλη έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα δίχως αστικές συγκοινωνίες λόγω της επίσχεσης εργασίας στον ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρει ένας εκ των πρωτεργατών του κινήματος στο facebook ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, πρόκειται για ένα κίνημα που δημιουργήθηκε στα social media και άρχισε αυθόρμητα.

«Μπορούμε να μοιράσουμε και να βιώσουμε λέξεις όπως εμπιστοσύνη, ανθρωπιά, συμπολίτης, φιλία, μοίρασμα, αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση. Ο καθένας βέβαια κάνει χρήση της καλοσύνης με δική του ευθύνη.. Το κακό περισσεύει αλλά και το καλό περιμένει την ευκαιρία του! Καλή αρχή και δύναμη σε όλους», αναφέρει σε σχετική του ανάρηση ο κ. Παπαγεωργίου.

Η υλοποίηση της ιδέας μάλιστα έχει αποκτήσεις και logo, το οποίο καλούνται να τυπώσουν οι ενδιαφερόμενοι και να το τοποθετήσουν στο παρμπρίζ του οχήματος τους

«Όσοι οδηγούμε περνάμε από στάσεις και παίρνουμε κόσμο στο αυτοκίνητο μας. Αν δεν πηγαίνουμε κέντρο, γράφουμε σε χαρτάκι τον προορισμό μας για να το βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι. Οι πεζοί απλά σηκώνουν τον αντίχειρα!!Το σηματάκι στο αυτοκίνητο δηλώνει την διάθεση μας να πάρουμε κάποιον στο αυτοκίνητο. Αν μαθευτεί η ιδέα, θα είναι εύκολο να γίνει, ειδικά για κατεύθυνση προς το κέντρο», αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Παπαγεωργίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ