Οι διαιτολόγοι επιμένουν ότι το φαγητό το βράδυ επιδρά αρνητικά στο σωματικό μας βάρος. Ωστόσο, νέα μελέτη καθιστά σχεδόν απαγορευτικό το βραδινό φαγητό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το βραδινό φαγητό μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, ακόμα και καρδιακά επεισόδια ή και εγκεφαλικά!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ειδικοί καρδιολόγοι τονίζουν ότι το φαγητό μετά τις 7 το βράδυ δεν επιτρέπει στο σώμα να χαλαρώσει, αλλά το κρατά σε κατάσταση «εγρήγορσης». Ειδικά για άτομα με υψηλή πίεση, το τσιμπολόγημα το βράδυ επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την κατάστασή τους.

Αλλά και τα άτομα χωρίς προβλήματα πίεσης επιβαρύνουν το σώμα τους, καθώς το βραδινό φαγητό υποχρεώνει το σώμα να κρατά την πίεση του αίματος σε υψηλά επίπεδα ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου, όταν κατά τεκμήριο η πίεση πέφτει.

Οι ειδικοί προτείνουν το τελευταίο γεύμα της ημέρας να λαμβάνει χώρα τουλάχιστον δύο ώρες πριν τον ύπνο και ειδικά για άτομα με υψηλή πίεση, τονίζουν να αποφεύγουν το φαγητό μετά τις 7 το βράδυ.

topontiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top