«Η ΝΔ έχει καθαρή θέση για τις τηλεοπτικές άδειες. Λέμε ότι ο νόμος Παππά είναι απολύτως αντισυνταγματικός και η όλη διαδικασία έπρεπε να γίνει από το ΕΣΡ», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Δένδιας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της ΝΔ.

«Εμείς θα καταργήσουμε το νόμο και θα χορηγήσουμε και άλλες άδειες, και κατά συνέπεια θα υπάρξει και οικονομικό όφελος», πρόσθεσε, λέγοντας παράλληλα ότι η ΝΔ επιθυμεί πολυφωνία στην ενημέρωση.

Για τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι τα στοιχεία δείχνουν μια αβυσσαλέα διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν θέλουμε να αντιγράψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ του 2009, σημείωσε λέγοντας: «Θέλουμε να είμαστε ο αντίποδας του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.

Για τον ρόλο των ΑΝ.ΕΛ. στην κυβέρνηση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οτιδήποτε έλεγαν, το έχουν καταπιεί με το τίμημα να μείνουν στην κυβέρνηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top