Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απομάκρυνση διαφημιστικών αφισών & πινακίδων από τις λεωφόρους Μεσογείων & Κηφισίας

Σε αποξήλωση διαφημιστικών αφισών και πινακίδων από τις κεντρικές νησίδες των λεωφόρων Μεσογείων και Κηφισίας προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος παράλληλα, καλεί τους δήμους να προχωρήσουν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες επί των κεντρικών οδών αρμοδιότητάς τους.

«Χρέος και ευθύνη όλων μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και καθημερινό μας μέλημα η οδική ασφάλεια των πολιτών» επισημαίνει ο κ. Καραμέρος και προσθέτει: «Δεν συμφιλιωνόμαστε με την ανομία και την παρανομία και το αντιαισθητικό και ρυπογόνο τσουνάμι αφισών και πινακίδων που κατακλύζουν τον ελεύθερο δημόσιο χώρο και εγκυμονούν κινδύνους με τραγικές συνέπειες.

Νωπός είναι ακόμη ο άδικος χαμός των νέων συνανθρώπων μας, Γιάννη Σ., Αποστόλη Μ. και Γιάννη Π.στην άσφαλτο της Κηφισίας. Απευθύνω έκκληση προς όλες τις δημοτικές αρχές να προχωρήσουν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες σε κάθε οδική αρτηρία αρμοδιότητάς τους. Είμαι βέβαιος ότι θα το πράξουν με αίσθημα ευθύνης».

Η απομάκρυνση αφισών και πινακίδων έγινε στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών της εργολαβίας με τίτλο «Συντήρηση, βελτίωση & εγκατάσταση πρασίνου στις νησίδες οδών αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ