Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης από την προεδρία της ΕΠΟ

Παρελθόν για την ΕΠΟ και τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελεί και επίσημα πλέον ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ομοσπονδίας ακολούθησε τον δρόμο των άλλων πέντε υποδίκων για την υπόθεση της κάρτας υγείας.

Όπως έκαναν λοιπόν την Πέμπτη οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης, Νίκος Προύντζος και Γιάννης Οικονομίδης, υπέβαλε το πρωί της Παρασκευής την παραίτηση από τη θέση του.

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, καθώς σε περίπτωση που δεν το έπραττε, θα επενέβαινε σήμερα κιόλας ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού για να τον «τελειώσει» ο ίδιος με διαπιστωτική πράξη.

Όπως και να ‘χει, η εποχή Γκιρτζίκη περνά ανεπιστρεπτί για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος (όπως και οι υπόλοιποι πέντε υπόδικοι) δεν έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ.

sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...