Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Πέταξε» νέα… «κοτσάνα» ο Πολάκης

Άγριος καυγάς του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας με τον Κεγκέρογλου

Για άλλη μια φορά, ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατάφερε να στρέψει τα φλας της δημοσιότητας πάνω του. Συγκεκριμένα μετά το λεκτικό ατόπημα του ΧΙΒ (όταν μιλούσε για τον ιό HIV) σήμερα, ο ίδιος με ιδιαίτερο στόμφο, μιλώντας από τα υπουργικά έδρανα, μετέτρεψε το γνωστό «copy – paste» σε… «κόπι -παστε».

Λογομαχία με τον Κεγκέρογλου

Στο μεταξύ, άνω κάτω έγιναν στη Βουλή, ο Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου στη συζήτηση επερώτησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την υγεία.

Ο υπουργός απαντώντας στην Εύη Χριστοφιλοπούλου, άκουσε τον Βασίλη Κεγκέρογλου να φωνάζει και είπε: «Άκουσα τα «γελοίος» και τα «χαμένο κορμί» που είπατε, γελοίος είσαι και φαίνεσαι εσύ».

Ο βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξοργίστηκε και άρχισε να κατευθύνεται προς τα υπουργικά έδρανα με βουλευτές που ήταν κοντά να λένε ότι αποκάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό «τσαρλατάνο» και «τραμπούκο».

Ως αποτέλεσμα του επεισοδίου, επικράτησε απίστευτη ένταση με τον ίδιο τον Βασίλη Κεγκέρογλου να αναφέρει λίγο αργότερα πως δεν εξύβρισε τον Παύλο Πολάκη γιατί τον θεωρεί αναξιόπιστο πολιτικά και δεν ασχολείται μαζί του.

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ