Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παπαδημούλης: Οι Νεοδημοκράτες έχουν πάθει στερητικό σύνδρομο εξουσίας

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη επισήμανε ότι αυτές τις ημέρες η διαπλοκή δίνει τα ρέστα της για να πέσει η κυβέρνηση, με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στη συζήτηση για το χρέος σημείωσε πως για πρώτη φορά έσπασε το ταμπού και όλοι δανειστές δέχτηκαν ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και υπενθύμισε ότι πριν το 2012 είχε δοθεί μια πιο γενικότερη θεώρηση που αντί να αξιοποιήσει η τότε κυβέρνηση την άφησε στο συρτάρι.

«Το ζητούμενο είναι η συγκεκριμενοποίηση των μέτρων να γίνει και η συζήτηση για το χρέος να μην αναβληθεί για μετά τις γερμανικές εκλογές.

Άλλωστε πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης οι προβλέψεις για την οικονομία για τα επόμενα δύο χρόνια είναι πάρα πολύ καλές, ενώ ένα δεύτερο θέμα είπε ότι είναι μετά το τέλος του προγράμματος να έχουμε χαμηλότερα πλεονάσματα που να μπορούν να εξυπηρετήσουν το χρέος και τα χρήματα να βοηθούν την ανάπτυξη να πηγαίνουν στο κόσμο.

Υπογράμμισε πως «Χρειαζόμαστε σταθερότητα και όχι αναμπομπούλα», ενώ επισήμανε ότι αυτές τις ημέρες δίνει τα ρέστα της η διαπλοκή για να πέσει η κυβέρνηση, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ο στόχος του είναι να θολώσουν τα νερά και να παραμείνει απαράλλακτη η ποιότητα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου,{..} για πρώτη φορά θα πάρουμε χρήματα υπέρ του δημοσίου από τους πολύ πλούσιους Έλληνες {..} πρέπει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο συγκροτηθεί και να ελέγξει τη τήρηση των κανόνων», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Σε σχέση με τα τραπεζικά παρατήρησε ότι γίνεται πόλεμος, πρέπει να ψαχτούν τα πάντα, όπως και το πως δανείστηκα τα 13 εκ. ευρώ σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από την τράπεζα Αττικής, με ποιους όρους και αν εξυπηρετούνται.

stokokkino.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...