Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Επιλογές από Βραζιλία και Ισπανία

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται το σημερινό ποδοσφαιρικό μενού, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας. Πριν περάσουμε στις προτάσεις μας, υπενθυμίζεται ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις πιο λεπτομερείς αναλύσεις και να επιλέξετε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Το παίρνει εύκολα η Κορίνθιανς

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κορίνθιανς – Σπορτ Ρεσίφε, όπου επιλέγουμε το Κορίνθιανς -1 σε απόδοση 2.05 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Σε περίπτωση που η Κορίνθιανς κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Με άδεια χέρια έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική από το “Moises Lucarelli” η Κορίνθιανς που γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Πόντε Πρέτα. Βρέθηκε ξανά μακριά από τον καλό της εαυτό, ενώ καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση έπαιξε η αποβολή του Μπαλμπουένα στο 18’, με την Πόντε Πρέτα να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, φτάνοντας στη νίκη. Το συγκρότημα του Μπόρζες έχει ρίξει την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Αντίθετα, μεγάλο της όπλο τη φετινή σεζόν είναι η έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, με επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ανώτερη αγωνιστικά από τη Σπορτ Ρεσίφε θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα τη δυναμική της Arena Corinthians με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Στον αντίποδα, η Σπορτ Ρεσίφε προέρχεται από ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση, κόντρα στην Ιντερνασιονάλ (1-1). Βρέθηκε στο 9’ πίσω στο σκορ, δυσκολεύτηκε στη συνέχεια να βρει διαδρόμους, ενώ ο Αραούχο στο 89’ κατάφερε να σώσει έστω το βαθμό. Μόλις στο +1 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, μετράει μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Στο Κόπα Σουνταμερικάνα το συγκρότημα του Ολιβέιρα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάντα Κρουζ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης (0-0, 0-1). Θεωρούμε ότι δύσκολα θα αντέξει σήμερα.

Με το G/G στην Ουέσκα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Goal / Goal στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ισπανίας, Ουέσκα – Χιρόνα, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2.00. Μέτριο το ξεκίνημα της Ουέσκα στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν κι έτσι η πρόκριση επί της Χιρόνα στο σημερινό ματς αντιμετωπίζεται και ως μία ευκαιρία για ψυχολογική ανάκαμψη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τις ισοπαλίες απέναντι σε Αλκορκόν (0-0 εκτός) και Ταραγόνα (1-1 εντός), ενώ την περασμένη Κυριακή έφυγαν ηττημένοι με σκορ 1-0 από την έδρα της Σαραγόσα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Μπαμπόκ στο 44′, με το μοναδικό γκολ της συνάντησης να σημειώνεται στο 89′. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο κόουτς Ανκέλα ενόψει του σημερινού ματς, όμως σίγουρα ο επιθετικός Λάθαρο παραμένει στα πιτς και οι Ακαπό και Γκονζάλες δε θα χρησιμοποιηθούν, καθώς βρίσκονταν σε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Η Χιρόνα, από την πλευρά της, δείχνει μέχρι στιγμής ότι αντιμετωπίζει προβλήματα μακριά από το «σπίτι» της. Η μοναδική νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα Ντιβιζιόν ήταν η εντός έδρας επί της Έλτσε με 3-1, ενώ εκτός έδρας έμεινε στο ισόπαλο 3-3 απέναντι στην αδύναμη Σεβίλλη Β και το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγε ηττημένη από το «Χοσέ Θορίγια». Η γηπεδούχος Βαγιαδολίδ πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο 3′ και στο 16′ (πέν.), με τον Μπόρχα Γκαρθία να μειώνει απλά στο τελικό 2-1 στο 61′. Παραμένουν στα πιτς οι αμυντικοί Ρίτσι και Μας, ενώ ο κόουτς Ματσίν άφησε εκτός αποστολής από το σημερινό ματς τους Χουάνπε, Πορτού, Γκρανέλ και Αδάι. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την πρόκριση και περιμένουμε να παίξουν επιθετικά.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148 Όσο παρατείνεται η παραμονή της Χάιδως στο μοναστήρι,...