Ο Alpha δεν κατάφερε να πάρει τηλεοπτική άδεια στην πρόσφατη δημοπρασία, αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί και να εκπέμπει σύμφωνα με το σχέδιο του Δημήτρη Κοντομηνά.
Οι πρεμιέρες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζονται κανονικά για τις 3 Οκτωβρίου και είναι πολλοί εκείνοι που αναρωτιούνται πώς θα καταφέρει ο Alpha να εκπέμπει κανονικά μετά το πέρας των 90 ημερών που έχει δώσει η κυβέρνηση ως deadline για να πέσει το μαύρο.

Το πλάνο όμως του Δημήτρη Κοντομηνά, σύμφωνα με το Secret, είναι πολύ δυνατό και αξιόπιστο καθώς εγγυάται πως τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει μετά το τέλος αυτών των ημερών.
Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του καναλιού της Κάντζας εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας του Alpha με τον ΣΚΑΪ. Αν όμως δεν ευδοκιμήσει το σενάριο αυτό, τότε ο Κοντομηνάς έχει αποφασίσει το πρόγραμμα του Alpha να βγαίνει από το Channel Nine σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι δικό του επίσης. Έτσι, θα εξασφαλίσει κάλυψη στο 70% της χώρας. Συγχρόνως, ο Alpha θα εκπέμψει και μέσα από τη Nova και τον ΟΤΕ οπότε θα εξασφαλίσει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα την πλήρη μετάδοση του σταθμού σε όλη τη χώρα.

iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top