Ένα νέo τηλεοπτικό τοπίο υπάρχει από σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Μετά από σχεδόν 70 ώρες διαδικασίας οι τηλεοπτικές άδειες δόθηκαν στους κ. Αλαφούζο, κ. Κυριακού, κ.Καλογρίτσα και κ. Μαρινάκη. Ωστόσο, πέρα από τους νικητές του διαγωνισμού υπάρχουν και οι ηττημένοι του διαγωνισμού. Οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικού σταθμούς Star, Mega, Alpha και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλλάσει το μέλλον.

STAR, ALPHA MEGA και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, καθότι τα τέσσερα αυτά κανάλια, δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια (τα δυο αποκλείστηκαν από την διαδικασία) και έτσι, όπως προβλέπεται από το νόμο σε 90 ημέρες και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική, η Digea θα πρέπει να διακόψει το σήμα τους.

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα χθες το βράδυ. Πριν γίνει γνωστό ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια, ανέβασαν στο Twitter μια φωτογραφία από την αίθουσα σύνταξης με τη λεζάντα «Περιμένοντας όλοι μαζι…»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top