Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σαββίδης: Είμαι έτοιμος να πληρώσω την πρώτη δόση και να διαπραγματευτώ με Alpha και Star

Έτοιμος να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ύστερα από την αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό. Παράλληλα, όπως είπε προτίθεται να διαπραγματευτεί με τονAlpha και το Star, προκειμένου «να μην χάσουν τις θέσεις τους εργασίας οι εργαζόμενοι».

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο χρόνος λήγει, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα. Ακούσαμε ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει προβλήματα… Δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες ημέρες να πληρώσω τη δόση για να αποκτήσω την άδεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββίδης και τόνισε:

Ταυτόχρονα θέλω να επαναλάβω το αίτημα στα κανάλια που δεν είχαν αποκτήσει άδεια ότι είμαι έτοιμος να αποκτήσω τα κανάλια για να μην χάσουν οι εργαζόμενοι τις θέσεις τους.

«Αν μας πληροφορήσουν ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα, εντός 2 ή 3 ημέρων είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε την πρώτη δόση», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν συζητήσεις με άλλα μέσα ενημέρωσης.

«Συζητήσεις δεν υπάρχουν με τα άλλα κανάλια, δεν θα ήταν ορθό αυτό, αν δεν έχεις άδεια δεν διεξάγεις διαπραγματεύσεις. Εγώ έκανα μια προκαταρκτική πρόταση», ξεκαθάρισε και σημείωσε:

Σήμερα έχω περισσότερες πιθανότητες να γίνω κάτοχος τηλεοπτικής άδειες. Είμαι έτοιμος να διαπραγματευτώ και με τον ALPHA και με τον STAR. Αν λάβουμε αρνητικές απαντήσεις, θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε καινούριο κανάλι. Θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστό να διατηρήσουμε τους εργαζόμενους που δουλεύουν.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...