Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 7/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 7/9/2016
ΚΡΙΟΣ

To πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις που σου είναι πρωτόγνωρες. Αξιολόγησέ τις προσεκτικά και προσπάθησε να διαπιστώσεις τι σου χρειάζεται περισσότερο. Δεν μπορείς να προχωρήσεις σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Μη το ξεχνάς αυτό ώστε να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τη δύσκολη θέση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προετοιμάσου για να δεχτείς κάποιες εξελίξεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα για καινούργια γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου και σε προβληματίζει αρκετά. Μην αφήνεις χρόνο να πάει χαμένος. Δείξε προσοχή στα λόγια του και θα πάρεις απαντήσεις σε όσα σε απασχολούν. Ο δρόμος έχει πολλά εμπόδια που με προσοχή και σοβαρότητα θα ξεπεράσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού

.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην αφήνεις περιθώρια στους άλλους να σε ταράζουν με υπερβολές που δεν ταιριάζουν στη δική σου ιδιοσυγκρασία. Βάλε τα όριά σου και μην αφήσεις να σε ταλαιπωρήσει τίποτα στο μέλλον. Όσα συνέβησαν σου πρόσφεραν τη γνώση του σωστού χειρισμού που τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελος σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα σε στηρίζουν και σου προσφέρουν αρκετές δυνατότητες να αξιοποιήσεις τα προσόντα και να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα σου. Μείνε σε επαφή με τους αρχικούς σου στόχους και μη παρασύρεσαι σε διαφορετικά μονοπάτια αν θέλεις να τους δεις να πραγματοποιούνται με επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Και σήμερα, με τις υποχρεώσεις και τις καθημερινές ευθύνες που έχεις, αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό δίνει όλα τα καλά της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα τα πράγματα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.


ΛΕΩΝ

Τα αποτελέσματα της τεράστιας προσπάθειας των τελευταίων μηνών επιτέλους καταφτάνουν και σε γεμίζουν ικανοποίηση. Αφέσου να απολαύσεις την επιτυχία σου και μην παρασύρεσαι σε λάθη που θα επαναφέρουν την αρχική κατάσταση στα πράγματα. Η επιτυχία είναι δεδομένη αρκεί να μπορέσεις να ανταποκριθείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πορεία πολύ καλή. Μπορείς να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σας θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδα σου πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητά σου και να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς. Μην βιάζεσαι και μην υπερβάλλεις παρά δώσε στις καταστάσεις το χώρο που είναι απαραίτητος για να αναδειχτούν. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τη στάση σου από κάθε άποψη.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά θέματα στην σειρά τους;


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.


ΖΥΓΟΣ

Ο δρόμος της επιτυχίας περιλαμβάνει μεγάλη προσπάθεια και τεράστια συγκέντρωση για τη οποία θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου πολλά. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να καλύψεις οριστικά εκκρεμότητες του παρελθόντος και να διευκολύνεις την προσωπική σου άνοδο. Είναι πιθανό να σου προσφερθεί βοήθεια από κει που δεν το περιμένεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Και αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου έχει φτιάξει την διάθεση και ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει. Θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα θα σου γίνουν προτάσεις πολύ σημαντικές για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Φρόντισε να επεξεργαστείς προσεκτικά τις συνθήκες και να προχωρήσεις δυναμικά για να καταφέρεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα που θα σε οδηγήσει σε άνοδο. Μπερδεμένες καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και γίνονται όλα με μαγικό τρόπο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σχεδόν σίγουρο πως τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν έχουν ξεπεραστεί και τίποτα δεν θα επιστρέψει τις καταστάσεις στην αρχική τους θέση. Χαλάρωσε και άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις εκεί που ακόμα χρειάζεται η προσοχή και η συγκέντρωσή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σου δείχνουν με ευκολία το δρόμο της επιτυχίας και δέχεσαι υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα. Κάποιες τελευταίες υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να κάνεις υποχωρήσεις που δεν έχεις προβλέψει γεγονός που σου χαλάει προσωρινά τη διάθεση αλλά όλα επανέρχονται πολύ σύντομα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα στην σχέση σου να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά ευνοούνται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην έχεις καχυποψία με άτομα που σου έχουν αποδείξει την αγνότητα των προθέσεών τους. Είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρεις καλή συνεργασία αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι πάντα τη χειρότερη εκδοχή των καταστάσεων. Δείξε σοβαρότητα και μην παρασύρεσαι από παραλογισμούς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.


ΙΧΘΥΣ

Τα αποτελέσματα σε έχουν μπερδέψει και καθυστερούν να ολοκληρωθούν. Μην ανησυχείς υπερβολικά αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όσα περνούν από το χέρι σου και μπορείς να βελτιώσεις με προσωπική προσπάθεια. Αργότερα θα μπορέσεις να δράσεις όπως θέλεις προς το παρόν όμως συγκρατήσου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις όπως και να τακτοποιήσεις και θέματα που ακόμη καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ