Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 6/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 6/9/2016
ΚΡΙΟΣ

Οι πλανήτες υποστηρίζουν κάθε σημαντική επιδίωξη οδηγώντας τις καταστάσεις σε ολοκληρωτικό θρίαμβο. Τα αποτελέσματα που προκύπτουν είναι εντυπωσιακά και δεν καταφέρνει κανείς να τα ξεπεράσει σε βάθος χρόνου. Αγαπημένα πρόσωπα προσφέρουν την ηθική τους στήριξη στη νέα πραγματικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Και αν δεν έχεις ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες καλές εξελίξεις με πολύ καλές προοπτικές ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.
ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνεις καμία κατάσταση να ξεφύγει από τα χέρια σου αλλά προσπάθησε να βάλεις σε τάξη όσα εκκρεμούν και να τακτοποιήσεις το συντομότερο όσα μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο σου απομακρύνοντας κάθε δυνατότητα ολοκλήρωσης των στόχων σου. Δέξου την βοήθεια που απαιτείται για να προχωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς και δίνεις στον ταίρι σου αυτά που του λείπουν ενώ ο ερωτισμός που έχεις το κάνεις και περνάει πολύ καλά μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου και σε βρίσκουν σε περίοδο που δυσκολεύεσαι να τις αξιοποιήσεις. Αξιολόγησε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και μην ενοχλείσαι με όσα έχουν δρομολογηθεί και μπορούν να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο. Η ζωή σου επιφυλάσσει μεγάλες βελτιώσεις αρκεί να μπορέσεις να ακολουθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνεις το χρόνο σου να περνάει αναξιοποίητος αδιαφορώντας για τις προοπτικές του μέλλοντός σου. Η ζωή φέρνει εκπλήξεις που αρχικά σε ταράζουν αλλά αποδεικνύεται πως είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα. Χαλάρωσε λοιπόν και φρόντισε τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια καλά γεγονότα και η καλή σου διάθεση φτιάχνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Θα μπορέσεις τα οικονομικά σου να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορείς αυτή την περίοδο να τα τακτοποιήσεις.
ΛΕΩΝ

Μην δυσανασχετείς όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως επιθυμείς ακριβώς. Δείξε μεγάλη σοβαρότητα στις καταστάσεις και άφησε το δρόμο σου ελεύθερο να σε οδηγήσει με τη βοήθεια των άστρων που σου χαμογελούν. Όλα θα πάνε καλά με αισιοδοξία και θετική αντιμετώπιση των καταστάσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις πάρα πολύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι νέες συνθήκες της καθημερινότητάς σου είναι πολύ πιο ευχάριστες και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Τώρα είναι πλέον το κατάλληλο διάστημα γα να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς, αρκεί να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τους σωστούς τρόπους για τη βελτίωση της ζωής σου. Η συνέπεια στο πρόγραμμα καθορίζει το αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα που σε ευνοεί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα αλλάξει και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.
ΖΥΓΟΣ

Μην αφήνεις τον εαυτό σου στην τύχη του παρά σκέψου αρκετά και δημιούργησε τις προϋποθέσεις που θα σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ο τρόπος δράσης έχει πολύ μεγάλη σημασία και μπορεί να φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα αρκεί να μην φοβάσαι το ρίσκο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα που σε ευνοεί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα αλλάξει και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά αλλάζουν τώρα και δυσκολεύεσαι να συντονιστείς στη νέα πραγματικότητα που σε κουράζει με τις πολλαπλές απαιτήσεις της. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και θα χρειαστεί να παρακάμψεις αρκετά εμπόδια για να προχωρήσεις. Μην αφήνεσαι στην τύχη των καταστάσεων καθώς θα χρειαστεί η προσωπική σου προσπάθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος για την σχέση σου είναι αρκετά θετική παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι απαιτήσεις τώρα είναι μεγάλες και η θετική σου διάθεση βοηθάει να τα καταφέρεις. Μην δείχνεις σε κανέναν πως σκέφτεσαι και τι έχεις οργανώσει. Συγκεντρώσου και ασχολήσου με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τα απαραίτητα. Αργότερα θα έχεις τη δυνατότητα για διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι με το ταίρι σου για να αποφύγεις αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει μεγάλες δράσεις με σημαντικά αποτελέσματα. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας του παρελθόντος να σε στοιχειώνει, προχώρησε δυναμικά και θα τα καταφέρεις. Άτομα μεγάλου κύρους σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια πολύ καθοριστική για το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε στην σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μην στεναχωριέσαι γιατί τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό και σε ευνοεί θα σου χαμογελάσει η τύχη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι σημαντικός και σου είναι αδύνατον να προχωρήσεις χωρίς κόστος. Μην αρνείσαι την πραγματικότητα και απέφυγε τις φαντασιοπληξίες . Η καλή επαφή με την αλήθεια βοηθάει καθοριστικά την κατάσταση. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σε στηρίζει με σημαντική βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και αγορές γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.
ΙΧΘΥΣ

Μην αφήσεις κανέναν να επηρεάσει τη ζωή σου αλλά προσπάθησε να βρεις τρόπους δράσης μακριά από απόψεις τρίτων. Δεν χρειάζεται να στηρίζεις τις αποφάσεις για τη ζωή σου σε όσα θέλουν οι γύρω σου. Στηρίξου στα πόδια σου και δεν θα χάσεις. Τα αποτελέσματα σε δικαιώνουν απόλυτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές μπορείς να σε απομακρύνουν από κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά δεν τα πας άσχημα αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142 Η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο, γιατί θεώρησε άδικη...