Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 4/9/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Κάποιο μήνυμα προβλέπεται να λάβεις σύντομα, αγαπητέ Κριέ, το οποίο θα εξηγεί πολλά για τη μελλοντική κατάσταση. Κάποιες πληροφορίες που παραμένουν σε ασάφεια ευθύνονται για την παρούσα κατάσταση. Τώρα εντελώς ξαφνικά όλα θα ξεκαθαρίσουν και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια οριστικά και θα φωτίσει τα πάντα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Ταύρε, περιθώρια στον εαυτό σου να σκέφτεται πως η συμπεριφορά κάποιων είναι η αιτία των προβλημάτων σου. Παραδέξου πως η δική σου ανασφάλεια και ο φόβος της διεκδίκησης έφεραν τα πράγματα στο σημείο που βρίσκονται σήμερα. Τώρα είναι δύσκολο, αλλά επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, αλλά θα γίνουν και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς όλα σε χαμηλούς τόνους.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πρόκειται να σε πλησιάσουν, αγαπητέ Δίδυμε, νέα πρόσωπα σε κοινωνικό επίπεδο και πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή γιατί πιθανόν να προσπαθήσουν να σου περάσουν κάποια μηνύματα που δεν θα είναι ωφέλιμα για σένα. Μην αφήσεις σε αγνώστους περισσότερο χώρο από αυτόν που επιβάλλει η ευγένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά, στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις τον απόλυτο έλεγχο και τα πας πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, ώστε να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Οι περιπέτειες που πέρασες σε οδήγησαν, αγαπητέ Καρκίνε, σε απόγνωση και τώρα δυσκολεύεσαι να ορθοποδήσεις. Ο δυναμισμός και η εργατικότητά σου, όμως, θα σε βοηθήσουν να μην το βάλεις κάτω και να καταφέρεις σιγά σιγά να αποκαταστήσεις κάθε ζημιά, οδηγώντας τη ζωή σου σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις και να περνάτε καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σε ευνοήσει αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, άσε λίγο τα επαγγελματικά θέματα στην άκρη, γιατί εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΛΕΩΝ


Γενικά
Κάποιοι φίλοι σε στηρίζουν, αγαπητέ Λέων, στην πραγματοποίηση των στόχων σου και σύντομα θα φέρεις τη ζωή σου σε μια κατάσταση τέτοια ώστε όσα σε ευχαριστούν να έχουν πλέον μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και αξίζει να την αξιοποιήσεις. Προχώρα και όλα θα πάνε καλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις σου. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου προβλήματα συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Ο χρόνος που απαιτείται, αγαπητέ Παρθένε, για να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου είναι πολύ μεγαλύτερος από τον προκαθορισμένο. Μην ανησυχήσεις αν δεις ότι οι συνθήκες δεν εξελίσσονται – αυτό θα πάρει αρκετό καιρό ακόμα και θα γίνει σταδιακά χωρίς ραγδαίες μεταβολές στην καθημερινότητά σου. Μην βιάζεσαι λοιπόν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις όλα αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν κάπως, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται να δημιουργηθεί ένα κλίμα παρεξηγήσεων, εντάσεων και παρανοήσεων, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Οι πλανήτες ‘αστειεύονται’, παρακολουθώντας συζητήσεις και σχόλια στα οποία καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε συμμετοχή, ούτως ώστε να προφυλάξεις τον εαυτό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό που έχεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου δίνει όλη της τη θετική ενέργεια, ώστε τα πράγματα να σου έρθουν τα θέλεις, στα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες, επαγγελματικά, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις και να ετοιμαστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Η δύναμη της θέλησής σου είναι μεγάλη και σε οδηγεί σε υπερβολές. Η δράση σου θα αναγνωριστεί – δεν είναι ανάγκη να οδηγηθείς εκτός ορίων για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μία ευχάριστη έκπληξη προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία πρόκειται να επισφραγίσει την επιτυχία. Ετοιμάσου να τη δεχτείς με χαρά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από σένα που δεν σου τα λέει.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό, επαγγελματικά, και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις, όμως, ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε ένα μήνυμα που πρόκειται να σε ξαφνιάσει ευχάριστα και να σου αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Η ζωή σου πολύ σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί να δείξεις συνέπεια στο πρόγραμμά σου και να μην παρασυρθείς από άσκοπες παρεμβάσεις. Αν συγκεντρωθείς στον στόχο σου, θα τον επιτύχεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλέπονται συζητήσεις σε έντονους τόνους και θα πρέπει να σιγουρευτείς για αυτά που θέλεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα. Αν η σχέση σου είναι γερή, να ξέρεις ότι θα κρατήσει.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετό φόρτο εργασίας αλλά και αρκετή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Θα αρχίσει όμως αργά και σταθερά να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Πολύ σύντομα κάποιο άτομο μεγάλου κύρους θα προθυμοποιηθεί να σου προσφέρει τη βοήθειά του. Μην σκεφτείς τη δέσμευση από την οποία θα συνοδεύεται αυτή η προσφορά, αλλά εστίασε στην αξιοποίηση των θετικών της. Στο μέλλον, τα δώρα των πλανητών στο ζώδιό σου θα είναι πολλά και σημαντικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να τα πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ευνοείσαι να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και άσε όλα τα υπόλοιπα για αύριο. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Αυτή την περίοδο θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά
Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου δεν επιτρέπουν πολυτέλειες, αγαπητέ Υδροχόε. Περιορίσου στην κάλυψη των βασικών αναγκών και σύντομα θα δεις τις ισορροπίες να επανέρχονται. Ο χρόνος που πέρασε σού προσέφερε την απόλυτη γνώση ως προς τη σωστή οργάνωση της ζωής σου. Στο μέλλον θα μπορέσεις να την αξιοποιήσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Σε λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, κράτα ήρεμο τόνο και μην αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις, ώστε να μπορέσεις να τα πας καλά και στο μέλλον.

ΙΧΘYΕΣ


Γενικά
Το πλανητικό σύστημα ευνοεί το ζώδιό σου αναφορικά με κάθε διάθεση και προσπάθεια για άνοδο. Ασχολήσου με την εξέλιξη και την πρόοδό σου, η οποία θα έρθει με συγκέντρωση, προσπάθεια και αρκετά θετική διάθεση. Η αισιοδοξία θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη μελλοντική σου εξέλιξη, σε όλα τα επίπεδα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, οι κόντρες που είχες με το ταίρι σου είναι πλέον παρελθόν. Μια εκδρομή μαζί θα κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top