Μέχρι τέλος του χρόνου τα «βερεσέ» στην ΕΥΔΑΠ. Από τον Γενάρη διακόπτει όσες οφειλές μένουν απλήρωτες αδικαιολόγητα, ενώ με τη συνδρομή της Πολιτείας και της Περιφέρειας θα προχωρεί στην διαγραφή χρεών νοικοκυριών που αποδεδειγμένα είναι αδύναμα να πληρώσουν, σύμφωνα με το crashonline.gr.

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Γιάννη Μπενίση, θα επιστρατευτούν για τη στήριξη των ελληνικών νοικοκυριών η Περιφέρεια Αττικής και το υπουργείο Υποδομών προκειμένου να καλύψουν τις οφειλές πολιτών που η εταιρεία ύδρευσης θα διαγράφει λόγω οικονομικής ανέχειας καταναλωτών.

Με τον τρόπο αυτό θα σβήνουν το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής κι εκείνο που θα απομένει για αποπληρωμή θα μπαίνει σε διακανονισμό, με την προϋπόθεση ότι μπορεί κι αυτό να πληρωθεί. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα είναι σε ισχύ ο διακανονισμός χρεών. Ωστόσο, ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση έως τα τέλη του χρόνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top