Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 2/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 2/9/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις και να αλλάξεις πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο, αρκεί να δράσεις με αιφνιδιαστικό ή μη αναμενόμενο τρόπο. Αντίθετα, αν αποπειραθείς να κινηθείς «εντός των πλαισίων» και με γνώμονα κάποιους παραδοσιακούς κανόνες, τα αποτελέσματά σου θα είναι μάλλον φτωχά, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις εσύ θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης.

Ερωτικά
Η καλή ψυχολογία σου μπορεί να συμβάλλει σε όμορφες καταστάσεις και βέβαια το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις το σήμερα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Εξ άλλου μερικές φορές τα «θαύματα» γίνονται μόνον αν πιστέψεις σε αυτά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες φαίνεται να μην σε ευνοούν και καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για κάποια σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν. Από την μια πλευρά ο Ουρανός σου ετοιμάζει αλλαγές κι ανατροπές που σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, ενώ από την άλλη ο Ποσειδώνας «θολώνει» τα νερά, συμβάλλοντας σε λάθη αλλά και εξαπατήσεις.

Ερωτικά
Μπορείς να ζήσεις ένα όμορφο «παραμύθι» αλλά για να έχει happy end θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου! Η πρώτη «απιστία» είναι αυτή απέναντι στα όνειρά σου κι αν δεν κινείσαι με βάση αυτά, πώς περιμένεις το σύμπαν να σε στηρίξει;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας γίνεται δίκοπο μαχαίρι και βέβαια έχει μεγάλη σημασία το αν θα τον χρησιμοποιήσεις ή θα σε χρησιμοποιήσει!. Από την μια πλευρά μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου, βοηθώντας σε να παρακάμψεις κάθε αντίδραση, από την άλλη όμως ενδέχεται να σε μπλέξει σε ένα παρασκήνιο, όπου θα είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων απέναντί σου.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αν το θελήσεις κι εσύ. Το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που συμβαίνουν σπάνια κι ίσως δεν θα έπρεπε να αρνηθείς μια τέτοια πρόκληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις οικονομικές σου υποθέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην θεωρείς τίποτα «σίγουρο». Από εκεί και ύστερα, όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις και να αποδεχτείς την νέα πραγματικότητα, τόσο το καλύτερο για σένα, αφού σε διαφορετική περίπτωση το μόνο που θα πετύχεις είναι να οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα και σε καταστάσεις που είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστείς.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι ακόμη σε φάση «αναδιάταξης» κι αν ενδώσεις σε μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να «σε ρίξει πίσω» ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια που έχεις κάνει μέχρι τώρα για να μπουν πρόσωπα και πράγματα στην σωστή τους θέση.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε ωθεί να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα στην ζωή σου, ίσως όμως κάποιες από τις πρωτοβουλίες σου να προκαλέσουν ισχυρές αντιδράσεις και μάλιστα από πρόσωπα που υπολόγιζες να σε στηρίξουν. Αντίθετα, μπορεί να βρεις συμπαράσταση από εκεί που δεν το περιμένεις. Γενικά, θα έχεις περισσότερα οφέλη αν επιλέξεις να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν βοηθούν στο να διατηρηθούν οι ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα όλα συνηγορούν σε ανατροπές και πρωτόγνωρες εμπειρίες, που μπορεί να αλλάξουν πολλά στις προτεραιότητές σου. Ιδού η Ρόδος, λοιπόν…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που χρήζουν διερεύνησης, αφού τίποτε από αυτά που φαίνονται δεν ισχύει! Ακόμη καλό είναι να αποφύγεις να κλείσεις μια συμφωνία ή να επιλέξεις συνεργάτες, όσο «ιδανικές» κι αν δείχνουν οι συνθήκες. Στην καλύτερη περίπτωση οι κινήσεις σου θα αποδειχθούν ανεδαφικές στην πράξη, ενώ στην χειρότερη μπορεί να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης.

Ερωτικά
Ενδέχεται να βρεθείς σε ένα τέτοιο «μπέρδεμα» που όμοιο του δεν έχεις ξαναδεί! Για άλλο πας και άλλο σου συμβαίνει, κάτι όμως που απλά σου υπενθυμίζει ότι η αλήθεια της καρδιάς σου μπορεί να είναι διαφορετική από εκείνη του μυαλού σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ουρανός αλλάζει τα δεδομένα κι όσο πιο έτοιμος/η είσαι για το απροσδόκητο, τόσο το καλύτερο, αφού στην αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα. Επιπλέον, πρόσωπα με τα οποία κάθε συνεργασία φάνταζε αδύνατη, μπορεί ξαφνικά να γίνουν σύμμαχοί σου σε μια προσπάθεια, την ίδια στιγμή που οι σχέσεις σου με νυν συνεργάτες ή «κολλητούς/ες» περνούν μια σοβαρή κρίση.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά και όλα «παίζουν», ακόμη και με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν σου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί «κάτι» μαζί του. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να βιώσεις ανάλογες καταστάσεις μεταξύ φίλων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να δράσεις αστραπιαία, αιφνιδιάζοντας φίλους και εχθρούς κι αυτό είναι το σωστό για σένα. Γιατί αν ολιγωρήσεις ή επιλέξεις να κινηθείς πιο συντηρητικά, τότε μπορεί να πέσεις θύμα κάποιας «ενοχλητικής» έκπληξης. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως ήρθε η ώρα των αλλαγών, κάτι που ενδεχομένως να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου, αν προτίθεσαι να πρωταγωνιστήσεις σε αυτές.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορείς να εκμεταλλευτείς την συγκυρία για να ταξιδέψεις με τον/την σύντροφο σου σε μια άλλη διάσταση! Αν πάλι είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν, μόνο που θα περάσεις και από τη «βάσανο» του ανταγωνισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα από όσο είναι στην πραγματικότητα αλλά όσο κι αν αδιαφορείς για κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς, τελικά θα τους βρεις μπροστά σου. Παράλληλα, ίσως ακυρωθούν κάποιες από τις δραστηριότητές σου, ενώ γενικότερα στη δουλειά σου φαίνεται πως γίνονται κάποιες παρασκηνιακές «ζυμώσεις» που αξίζουν την προσοχή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να συναντήσεις τον άνθρωπο σου σε ένα ταξίδι, σε έναν χώρο σπουδών ή ακόμη και σε ένα δικηγορικό γραφείο! Να θυμάσαι όμως ότι για να «δέσει» η υπόθεση θα πρέπει να υπερβείς συμβάσεις και «κλισέ».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι εξελίξεις στα οικονομικά σου είναι μάλλον απρόβλεπτες και δεν θα πρέπει να αποκλείσεις τίποτα, αφού από αλλού τα περιμένεις (τα έσοδα ή τα έξοδα) κι από αλλού θα σου έρθουν. Πέρα όμως από τις έξωθεν εκπλήξεις, μπορεί να πρόκειται και για μια δική σου οικονομική διαχείριση, που θα είναι ξένη σε σχέση με τα όσα συνήθιζες να κάνεις μέχρι σήμερα, εξ αιτίας μιας προσωπικής υπόθεσης!

Ερωτικά
Αν νόμιζες ότι γνωρίζεις τα πάντα για τον έρωτα αλλά και τα όριά σου σε σχέση με αυτόν, μάλλον ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου! Συνήθως ζητάς περισσότερο χρόνο, σοβαρότητα και εχεμύθεια αλλά δεν θα έχεις τίποτε από τα τρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε κάνει ικανότατο στην διαχείριση σπάνιων ή απρόβλεπτων καταστάσεων, αντίθετα όμως ενδέχεται να σου δημιουργήσει θέματα στα πλαίσια μιας πιο συμβατικής καθημερινότητας. Μεταφορικά το θέμα μπορεί να τεθεί ως εξής: Όταν ένα αεροπλάνο βρίσκεται σε κίνδυνο, είναι προτιμότερο να είσαι πιλότος, παρά ένας απλός επιβάτης, που ούτε ξέρει, ούτε μπορεί να παρέμβει σε κάποια αναποδιά.

Ερωτικά
Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και κάθε… κοινός θνητός θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος. Φαίνεται ωστόσο ότι σκοπεύεις να εξαντλήσεις την παραξενιά σου με αποτέλεσμα να μην ξέρεις κι εσύ που θα καταλήξει το πράγμα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς αλλά και να συντονιστείς με τον εσωτερικό εαυτό σου. Μπορείς, ωστόσο, να ασχοληθείς και με οτιδήποτε «υπερβατικό» όπως είναι για παράδειγμα η τέχνη και η μεταφυσική ή να ανανεώσεις το θρησκευτικό σου συναίσθημα. Επιπλέον, αν κάποιος/α σου ζητήσει βοήθεια, μην μπεις σε δεύτερες σκέψεις. Απλά «κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό»!

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να κάνεις ό, τι θέλεις, χωρίς να σε πάρει κανένας μυρωδιά! Κι έχεις προφανώς το δικαίωμα να αποφασίσεις αν θα πρόκειται απλά για μια «μυσταγωγία» με τον άνθρωπό σου ή για κάτι πιο «πονηρό».

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...