Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 28/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 28/9/2016
ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε όσα σε ενοχλούν και να προσπαθήσεις να συζητήσεις με ήρεμο τρόπο, βάζοντας όρια. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή, αλλά σταδιακά θα βελτιωθούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις απότομες κινήσεις που θα δημιουργήσουν ρήξη από την οποία θα ζημιωθείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό στα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αγαπητέ Ταύρε, και ζητάει τη βοήθειά σου. Μην βιαστείς να αρνηθείς – ίσως καταφέρεις να προσφέρεις τη στήριξή σου. Άκου προσεκτικά όσα έχει να σου πει και μετά θα αποφασίσεις με ηρεμία. Μην ξεχνάς πώς σου έχει φερθεί στο παρελθόν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βγάλετε από κοινού κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι πλανήτες στηρίζουν τα όνειρά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και σε οδηγούν με χιλιάδες τρόπους στην ολοκλήρωσή τους. Η πραγματοποίηση των στόχων σου θα είναι αποτέλεσμα της τεράστιας βοήθειας που θα δεχτείς τώρα, η αξιοποίηση της οποίας θα καθορίσει το μέγεθος της επιτυχίας σου. Η ευτυχία πλησιάζει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο περνάει ο καιρός, η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή και αποκτάει πιο γερές βάσεις. Έχεις όλα τα φόντα να δεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου διαφορετικά, ώστε τα πράγματα να γίνουν ιδανικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις, σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πρακτικά αδύνατο, αγαπητέ Καρκίνε, να ασχολείσαι με χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα. Βάλε τάξη στη ζωή σου, αν θέλεις η συνέχεια να είναι θετική για σένα. Μία ιεράρχηση των επιθυμιών σου θα σε ωφελήσει και θα προωθήσεις με λιγότερη κούραση τα σχέδιά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα συζητήσεις με το ταίρι σου για γάμο ή επισημοποίηση της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει. Αν η μοναξιά ακόμη δεν θέλει να σε αφήσει, αυτή την περίοδο ο Άρης από τον Αιγόκερω σού υπόσχεται ότι μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα προβλέπονται πολλές αλλαγές αλλά και θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου σήμερα μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά. Σε ό,τι σου προτείνουν, σκέψου πάρα πολύ καλά πριν απαντήσεις.


ΛΕΩΝ

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, έρχεται η στιγμή, αγαπητέ Λέων, που θα βιώσεις κάτι που φοβόσουν εδώ και καιρό, μόνο που τελικά θα αποδειχθεί πιο εύκολο απ’ όσο νόμιζες. Η αυτοσυγκράτηση που έδειξες υπήρξε καθοριστική και δημιούργησε κλίμα σεβασμού το οποίο πλέον θα σε ακολουθεί. Μην χαλαρώσεις και μην αλλάξεις τώρα τη στάση σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε σήμερα οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν, αγαπητέ Παρθένε, το ερχόμενο διάστημα να ζήσεις εμπειρίες που δεν περίμενες. Μην ξεχάσεις ότι η ισορροπία είναι απαραίτητη σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό μην υπερβάλεις και συγκράτησε τον εαυτό σου σε συζητήσεις και σχόλια. Αργότερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα χρειάζεται. Προς το παρόν απόλαυσε ό,τι έρχεται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.


ΖΥΓΟΣ

Απρόσμενες επισκέψεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, τις οποίες θα δεχτείς συνοδευόμενες από δώρα και υποσχέσεις για το μέλλον. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις πριν εξετάσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Θα αποφύγεις εύκολα τους κινδύνους, αν περιορίσεις την παρόρμηση που σε χαρακτηρίζει σε όλες σου τις εκδηλώσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες και αυτό έχει επίπτωση στον αισθηματικό σου τομέα. Μην απομακρύνεσαι από τη σχέση και το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στον οικονομικό τομέα, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι απαραίτητο να φροντίσεις για όσες εκκρεμότητες χρειάζονται άμεση επίλυση. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες καθυστερήσεις. Δείξε προσοχή σε ζητήματα που φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο τώρα, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Βελτιώσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, αρκεί να δείξεις προνοητικότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που θέλεις να τα λύσεις άμεσα. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις υπερβολές, καθώς και τα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στον τομέα των οικονομικών θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο χρόνος που πέρασε, αγαπητέ Τοξότη, σε γέμισε εμπειρίες τις οποίες τώρα θα κληθείς να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να φέρεις την εξέλιξη και την πρόοδο στη ζωή σου. Είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα νέο κλίμα, πολύ πιο θετικό για την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Φρόντισε να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, απόφυγε σήμερα να κυριαρχήσεις στο ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις και τα σχέδιά σου. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις που θα οδηγήσουν σε αύξηση των εσόδων σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευτυχία είναι αναμενόμενη για το ζώδιό σου, σε αρκετά επίπεδα, αλλά δεν πρόκειται να απαλλαγείς από τις ευθύνες και ο προγραμματισμός είναι απόλυτα απαραίτητος, προκειμένου να τα καταφέρεις χωρίς πολύ μεγάλο κόστος. Οι πλανήτες θα σου δώσουν αρκετά θετικές προοπτικές και τα οφέλη δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Μίλα με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας και όλα θα πάνε καλά. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σού δίνει γοητεία και ερωτισμό, ώστε κανείς να μην μπορεί να σου αντισταθεί.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα με πολλή ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξε μεγάλη προσοχή, αγαπητέ Υδροχόε, αναφορικά με όλα όσα επιθυμείς και προσπαθείς να σου συμβούν. Είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς πράγματα που σε ευχαριστούν, αλλά ο ρεαλισμός θα σε προστατέψει από κάποιο πιθανό αδιέξοδο το οποίο θα μπορέσεις να αποφύγεις με εγκράτεια και σύνεση. Η συμβουλή ενός αγαπημένου προσώπου θα είναι καθοριστική.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προσπάθησε να τονώσεις το ηθικό του συντρόφου σου, ώστε να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σε ευνοεί αισθηματικά, είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που έψαχνες τόσο καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις κάποιες δυσκολίες, επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Άλλωστε είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις πάρα πολύ.


ΙΧΘΥΣ

Το τελευταίο διάστημα αρκετές ευθύνες περιόρισαν κατά πολύ τον προσωπικό σου χρόνο, αγαπητέ Ιχθύ, με αποτέλεσμα να χάσεις τις ισορροπίες σου. Μην αφήσεις σε κανέναν λανθασμένη εικόνα – μίλα με σοβαρότητα για όλα όσα περνάς και η ανταπόκριση των αγαπημένων σου προσώπων θα σε ικανοποιήσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αισθάνεσαι ότι η σχέση σου δεν έχει σταθερότητα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα όσα μπορεί να σε απασχολούν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Προσπάθησε να κινηθείς πιο χαλαρά. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...