Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 27/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 27/9/2016
ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα που ο Άρης (κυβερνήτης του ζωδίου σου) μπαίνει στον Αιγόκερω, υπόσχεται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις το ερχόμενο διάστημα. Μην επαναπαυτείς στις ευκολίες που θα σου προσφερθούν και προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω και εμποδίζουν την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου. Οι ρυθμοί σου χρειάζονται άμεσα επιτάχυνση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, με τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλεις να τα ενισχύσεις κι άλλο. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.


ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια στηρίζει τις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Ταύρε, και παράλληλα σου χαρίζει ισορροπίες απαραίτητες για την ομαλή εξέλιξη της καθημερινότητάς σου. Φρόντισε να διατηρήσεις το υπάρχον κλίμα και να μην επιτρέψεις σε καμία παρέμβαση να το ανατρέψει. Αργότερα ίσως μπορέσεις να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφός σου έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα, αλλά το ίδιο είσαι και εσύ. Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και κάποιες προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις, άμεσα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα επιφυλάσσει στο ζώδιό σου θαυμάσιες ευκαιρίες για δράση, σε όλα τα επίπεδα, μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί ένα κλίμα ιδιαίτερα ευνοϊκό για να αναδομήσεις το κοινωνικό σου προφίλ, σε φιλικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Μπορείς να περιμένεις θετικές εκπλήξεις κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με εικόνα και θέαμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ξοδεύεις, αγαπητέ Καρκίνε, τον χρόνο σου άσκοπα σε συζητήσεις και συναναστροφές από τις οποίες δεν έχεις να κερδίσεις απολύτως τίποτα. Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, προσπάθησε να δώσεις σε όλους να καταλάβουν την αξία σου και μην επιμένεις για κάτι διαφορετικό και λιγότερο από αυτό που σου ταιριάζει πραγματικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα σού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για θέματα που δεν τον αφορούν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν κάπως. Θα μπορέσεις να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος.


ΛΕΩΝ

Κάποιο πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν πρόκειται να επανέλθει στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και να σε γεμίσει χαρά. Ο δρόμος της επιτυχίας θα ανοιχτεί μπροστά σου χωρίς να το περιμένεις. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου και παράλληλα να δείξεις σε όσους σε αμφισβητούν, την πραγματική σου αξία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα και εσύ και το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, να είσαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος των διακοπών έχει από καιρό τελειώσει και ίσως δεν υπήρξε επαρκής ώστε να ξεκουραστείς όσο θα έπρεπε. Φρόντισε, όμως, να μην αφήσεις την απαισιοδοξία σου να σε καταβάλει και ασχολήσου με το δημιουργικό κομμάτι της ζωής σου, για το οποίο τα άστρα χαρίζουν στο ζώδιό σου τεράστιες δυνατότητες για δράση, σε πολλά επίπεδα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα και να είσαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις του παρελθόντος και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις καθώς και να υπογράψεις συμβόλαια.


ΖΥΓΟΣ

Κάποιο άτομο από το παρελθόν πρόκειται τώρα να επανέλθει και να αποδείξει με τη στάση του την αιτία που δεν καταφέρατε να βρείτε τη χρυσή τομή στις κοινές σας υποθέσεις. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, από σήμερα, σηματοδοτεί – σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου – ότι όλα θα αποκαλυφθούν και θα επανέλθουν οι χαμένες ισορροπίες, ενώ θα μπορέσεις επίσης να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου χωρίς εκπλήξεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις καλά, αποφεύγοντας συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα, πλέον θα αρχίσουν να λύνονται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπάθησε, αγαπητέ Σκορπιέ, να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, που δείχνουν να μην οδηγούν πουθενά, και μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει άλλο. Είναι πιθανό να μην καταφέρεις στον χρόνο που επιθυμείς να τακτοποιήσεις τα πάντα, αλλά σίγουρα μπορείς να καταφέρεις αρκετά περισσότερα από τα αναμενόμενα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να δεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Καλό θα είναι να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σύντομα, αγαπητέ Τοξότη, πρόκειται να λάβεις μία καλά κρυμμένη πληροφορία η οποία θα σου εξηγήσει όσα σε έκαναν να απορείς εδώ και καιρό. Μην βιαστείς να διαδόσεις όσα θα μάθεις, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις την ίδια στάση, για να μην καταλάβουν οι εχθροί σου πως γνωρίζεις. Αυτό θα βοηθήσει μελλοντικά να σου αποκαλυφθούν πλήρως.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου, προβλέπονται προβλήματα τα οποία θα δημιουργηθούν από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς εντάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις προγραμματίσει και δεν χάσεις πολύτιμο χρόνο σε ανούσιες δραστηριότητες, πολύ σύντομα θα δεις τις υποθέσεις σου να δρομολογούνται πλήρως και να καταφέρνεις πολύ περισσότερα από αυτά που επιθυμούσες. Είναι δύσκολο να μην ζεις αυτά που σε ευχαριστούν, αλλά η στάση σου θα σε δικαιώσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να μην αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στη σχέση σου, λόγω των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πολλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά τώρα να ξέρεις ότι με τον Άρη που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι τόσα πολλά όσα πρέπει να τακτοποιήσεις, που φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο να προλάβεις. Η βοήθεια όμως που επιφυλάσσουν οι πλανήτες στο ζώδιό σου θα είναι καθοριστική και θα ρυθμίσει όλες σου τις εκκρεμότητες. Μην βιαστείς να αφεθείς στην εύνοια των άστρων, αλλά ασχολήσου με τις υποθέσεις σου συστηματικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να του πεις εδώ και αρκετό καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.


ΙΧΘΥΣ

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά οφείλεται κυρίως στην ώριμη συμπεριφορά, στην εργατικότητα και στην τεράστια συνέπειά σου. Μην ντραπείς να το εξηγήσεις αυτό σε όσους σε αδικούν, θεωρώντας πως σου χαρίστηκαν πολλά. Είναι πολύ απλό και σου αξίζει. Μην αφήσεις κανέναν να σε υποτιμήσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στα αισθηματικά σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της σχέσης σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Μάνος τρομοκρατεί τη Μαρίνα

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη ότι δεν υπάρχει...