Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 26/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 26/9/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει, ειδικά τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τη δημιουργικότητα και υποστηρίζουν τον δυναμισμό του ζωδίου σου, φέρνοντας επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Δράσε δυναμικά και συγκεντρωμένα, ώστε να πετύχεις την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Αργότερα θα ξαναβρείς τους χαλαρούς σου ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Ο μεγάλος δυναμισμός που θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά


Ασχολήσου περισσότερο, αγαπητέ Ταύρε, με τις προσωπικές σου ανάγκες που όλα δείχνουν ότι έχεις παραμελήσει. Με κάποιες αλλαγές σε ό,τι αφορά τη διατροφή και τη συνολική σου εμφάνιση θα μεταμορφωθείς και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κοινωνικό επίπεδο, αποκτώντας οπαδούς. Άτομα μεγάλου κύρους θα γοητευτούν από την παρουσία σου και θα κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις με άλλα θέματα που σε απασχολούν. Αν έχεις κουραστεί με τη μοναξιά, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά


Τα άστρα δείχνουν να ευνοούν το ζώδιό σου, αλλά δεν εκμεταλλεύεσαι τη συγκυρία όσο θα έπρεπε. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα – καλύτερα να συγκεντρωθείς και να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου, με τη βοήθεια των άστρων που είναι μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Οι ενοχές που έχεις για το κατά πόσο προσφέρεις στη σχέση σου θα πάρουν τέλος, καθώς μπαίνεις σε μια καλή περίοδο για τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα χρειαστεί να οργανωθείς λίγο περισσότερο, επαγγελματικά, προκειμένου να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να καταλάβεις ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Είναι δύσκολο, αγαπητέ Καρκίνε, να καταφέρεις όλα όσα θέλεις, αλλά όχι αδύνατον – ειδικά αν δεχτείς την αλήθεια χωρίς περιστροφές και ζητήσεις την κατάλληλη βοήθεια. Η συμβουλή ενός προσώπου θα είναι σημαντική και θα σε αγχώσει, αλλά αν βρεις τη δύναμη να την πραγματοποιήσεις, όλα θα διορθωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις μια μικρή έκπληξη. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, γιατί μπορεί να κάνεις μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις συνεργασίες. Αντιθέτως, μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά


Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να βελτιωθεί για το ζώδιό σου, με πολύ γρήγορους ρυθμούς, και η νέα πραγματικότητα θα αποκαταστήσει ισορροπίες που είχες χάσει στην καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, καθώς κάτι θα σε επαναφέρει στην αρχική κατάσταση, αλλά ευτυχώς προσωρινά και χωρίς επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις ταίρι, να ξέρεις ότι δεν θα αργήσει να έρθει η γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στα επαγγελματικά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με μεγάλη σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα θα είναι εύκολο για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση ζητημάτων που σε απασχολούν και την επίτευξη της ολοκλήρωσης που επιθυμείς. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και δείξε σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, μην παρασυρθείς σε άσκοπες δραστηριότητες που θα σπαταλήσουν τον χρόνο σου και θα σε απομακρύνουν από τον στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σού δίνει έντονο δυναμισμό και σε ευνοεί να λύσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, ο Άρης θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα φέρει καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά, ενώ θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά. Μέτρα ό,τι κάνεις, ώστε να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά


Είναι δύσκολο, αγαπητέ Ζυγέ, να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς τον τελευταίο καιρό, αλλά όχι ανέφικτο να οργανώσεις τον τρόπο που θα ολοκληρώσεις τους στόχους σου το ερχόμενο διάστημα. Απόφυγε το άγχος που σε καθηλώνει, μην βιάζεσαι και συγκεντρώσου. Οι αποφάσεις σου θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά στα αισθηματικά σου και θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις, ενώ θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά


Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις σε κανέναν το περιθώριο να σε κρίνει, ειδικά τώρα που παλεύεις με τα σαράντα κύματα. Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει απολύτως. Συγκεντρώσου και δράσε με μεθοδικότητα, χωρίς διακυμάνσεις στη διάθεση, οι οποίες μπορούν να σε μπλοκάρουν προσωρινά.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, ευνοείσαι αυτόν τον καιρό, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει πολύ ερωτισμό, ώστε να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Αν ακόμη δεν έχει βρει ταίρι, η Αφροδίτη ενισχύει τη γοητεία σου και ξαφνικά θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά


Ο νέος τρόπος δράσης σου θα είναι καθοριστικός και θα σε οδηγήσει σε ολοκληρωτική επιτυχία. Μην αμφιβάλεις για τις αποφάσεις σου και υποστήριξέ τις με όποιον τρόπο μπορέσεις, ούτως ώστε να επιτύχεις τη μεταμόρφωση που ονειρεύεσαι. Η αλλαγή σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου θα είναι καθοριστική και θα έχει διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά


Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πριν ελέγξεις προσεκτικά κάθε παράμετρο της συμπεριφοράς των συνεργατών σου. Κάποια παγίδα πρόκειται να αποκαλυφθεί και η ισορροπία που θα δημιουργηθεί στη συνέχεια θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Δείξε προσοχή σε παρασκηνιακές συζητήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα καλό είναι να προσφέρεις στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να του δώσεις αυτά που αναζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, η μέρα σου θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα μπορέσεις κάποια προβλήματα που είχες μέχρι τώρα, να τα λύσεις πολύ εύκολα. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Απόφυγε, αγαπητέ Υδροχόε, κάθε συμμετοχή σου σε συζητήσεις, ειδικά όταν δεν σε αφορούν προσωπικά. Κράτα την άποψή σου και μην τη μοιραστείς με άτομα που μπορούν να τη μεταφέρουν διαστρεβλωμένη, με σκοπό να σε θίξουν. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα θα θελήσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα. Μπορείτε να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές ευνοούνται αυτή την περίοδο. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά


Η συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που είχες καιρό να δεις θα φέρει, αγαπητέ Ιχθύ, στην επιφάνεια ένα στοιχείο που σου είχαν αποκρύψει, με σκοπό να επωφεληθούν εις βάρος σου. Τώρα μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τη στάση σου και να μην αποκαλύψεις την πηγή της βοήθειάς σου. Το μέλλον θα δικαιώσει τη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες καταστάσεις πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν μιλήσεις μαζί του, θα αλλάξεις απόψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA, καθώς την κεντρική ηρωίδα την περιμένουν δεινά. Στα επόμενα επεισόδια ο...