Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 25/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 25/9/2016
ΚΡΙΟΣ


Ίσως να μην έχεις τη δυνατότητα να ξοδεύεις όσα θα ήθελες για τις προσωπικές σο ανάγκες αλλά η χαρά που παίρνεις από την οικογένεια σε αποζημιώνει για την προσφορά σου. Σε επαινούν και κερδίζεις κοινωνική καταξίωση. Νέες ιδέες σου γεμίζουν τη σκέψη και αργότερα τις πραγματοποιείς με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνεις περιθώρια να σε εκμεταλλεύονται συνεργάτες και φίλοι. Βάλε όρια στις συνεργασίες σου και προστάτεψε κάθε ισορροπία. Αν το αμελήσεις θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και μετά θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη αυστηρότητα για να επανέλθεις. Μην αφήνεις κανέναν να αποφασίζει για τον τρόπο ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μετά από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αλλάξουν πολλά στην σχέση σου και θα γίνουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Όλη την εβδομάδα έχεις κουραστεί αρκετά στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώσε περιθώρια σε άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος να σε πλησιάσουν. Είναι πολύ πιθανό να θέλουν σχέσεις μαζί σου αλλά η στάση σου να μην τους αφήνει να σε πλησιάσουν. Μέσα από ευχάριστες επαφές και συζητήσεις προκύπτει μία ιδέα που μπορεί να σε απογειώσει ολοκληρωτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για θέματα προβληματικά που αφορούν την σχέση σου γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σήμερα είναι Κυριακή και είναι μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου θέματα δουλειάς γιατί σε βεβαιώνω ότι τα πας πολύ καλά. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο νέος τρόπος δράσης οδηγεί σε βελτίωση τα πράγματα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και καταφέρνεις να προχωρήσεις αρκετά. Διατήρησε τον θετικό τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και θα σου δοθούν ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες και μάλιστα αρκετά σύντομα. Τα άστρα σου χαμογελούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχάσεις λίγο την δουλειά και να περάσεις καλά. Από αύριο μπορείς να ξεκινήσεις και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Δεν χρειάζεται καμία πίεση στο χρόνο αλλά συγκέντρωση και συνέπεια. Τα πράγματα έχουν πάρει πλέον το δρόμο τους και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις. Μην αφήνεσαι στην τύχη αλλά και μην πιέζεις τίποτα. Όλα πρόκειται να βελτιωθούν και τα αποτελέσματα θα έχουν διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα φρόντισε να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Μην καταπιαστείς σήμερα που είναι Κυριακή με θέματα δουλειάς. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σημαντικό να φροντίσεις για την ευεξία σου. Η κούραση σου είναι μεγάλη και σε έχει καταβάλλει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του το συντομότερο. Αργότερα θα πετύχεις όσα σε απασχολούν. Προς το παρόν κάνε ένα μικρό διάλειμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στην σχέση σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και ο Άρης που είναι στον Τοξότη θα σου ανεβάσει τόσο τον ερωτισμό που θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα θέματα της δουλειάς καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα σου επιτρέπεται να μετακινηθείς με έξυπνο τρόπο που θα σε απαλλάξει από ταλαιπωρίες και θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Είναι αλήθεια πως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος αλλά με την κατάλληλη οργάνωση όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Συμβουλέψου τα κατάλληλα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου όλα τα καταφέρνεις πολύ καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παρελθόν σε ακολουθεί με αρνητικές σκέψεις. Περιόρισέ τις το συντομότερο και δες θετικά το μέλλον που έρχεται να σε αποζημιώσει για όσα πέρασες. Μην μπλοκάρεις τη ροή των καταστάσεων αλλά φρόντισε να λάβεις τα μέτρα σου για να υπάρξει το κατάλληλο κλίμα να υποδεχτείς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η περίοδος πλανητικά (με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου) είναι πολύ καλή ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάποια γεγονότα θα έρθουν με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η εργασία σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι θετικό το γεγονός πως αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με την επιτυχία σου και θέλουν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ακόμα περισσότερο. Μην αφήσεις σε κανέναν να σε σταματήσει με αρνητικές απόψεις αλλά προχώρησε δυναμικά για να ολοκληρώσεις όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου τα έχεις ισορροπήσει. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά με πράγματα ευχάριστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς αρκεί να μην σταματήσεις την προσπάθεια και να μπορέσεις να προχωρήσεις με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Μην βιάζεσαι να αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να ασχοληθεί με το αύριο που σε αφορά αποκλειστικά αλλά προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα όλο το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Φρόντισε σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να περάσεις χαλαρά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά μην κάνεις έξοδα γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σου εξ αιτίας της τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και λόγω της υπερβολικά υποτονικής σου στάσης που εκλαμβάνεται σαν αδυναμία. Μην βιαστείς να υποχωρήσεις άλλο αλλά κάνε μία συζήτηση να επαναφέρεις την απαραίτητη τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και οι απαιτήσεις που θα έχεις θα μπορέσουν να φέρουν μεγάλη χαρά και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πολλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και πέρασε όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ


Πολύ σύντομα θα καταφέρεις να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο μέσα από το οποίο θα μπορέσεις να δρομολογήσεις όλα όσα σε απασχολούν. Δείξε σοβαρότητα και μην βιάζεσαι να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου λίγο πριν την τελική ευθεία. Όλα βελτιώνονται με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου πολύ αυξημένη. Μια μικρή απόδραση θα έκανε πολύ καλό και στους δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή έτσι όπως την θέλεις. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ