Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 21/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 21/9/2016
ΚΡΙΟΣ

Μην ανησυχείς υπερβολικά όταν τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα παρουσιάζουν κάποια καθυστέρηση λόγω ασήμαντων εμποδίων. Ο δρόμος της ολοκλήρωσης είναι συγκεκριμένος και δεν υπάρχουν πλέον αναβολές. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να προχωρήσει στον απαιτούμενο χρόνο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα πάει καθόλου άσχημα η σχέση σου αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας διαρκώς αυξάνονται με αποτέλεσμα να χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες για να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Δείξε συνέπεια στο πρόγραμμά σου για να καταφέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα άστρα στηρίζουν την προσπάθειά σου και δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να βγεις από το πρόβλημα που είσαι στην σχέση σου αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μην καθυστερείς κάνε πράξεις αυτά που σκέφτεσαι για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η οικογένειά σου βρίσκεται σε σύγχυση λόγω κάποιου προβλήματος που παρουσιάστηκε ξαφνικά και υπάρχει ασυμφωνία ως προς τη δημιουργία λύσης. Μην βιάζεσαι να λάβεις θέση πριν ακούσεις όλες τις απόψεις. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ασχολήσου παράλληλα περισσότερο με τον εαυτό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου αν βγάλεις τον ερωτισμό σου και την συναισθηματικότητα που έχεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις σήμερα να καταφέρεις πολλά πράγματα ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που θα σε οδηγήσουν στους στόχους σου. Στα οικονομικά έχεις πολλά έξοδα. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται διαφορετικά τώρα και σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές που ανανεώνουν τη διάθεσή σου. Χαλάρωσε και άφησε το χρόνο να φέρει τις απαραίτητες ισορροπίες που θα φέρουν στην καθημερινότητά σου χαρά. Τα απλά μικρά πράγματα μπορούν να σε ανανεώσουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σου δώσει τον ερωτισμό και την δυναμικότητα που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου έχεις πολλά σχέδια που θέλεις να τα υλοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.


ΛΕΩΝ

Το ερχόμενο διάστημα αρκετά πράγματα αλλάζουν στη ζωή σου και σου δίνεται η δυνατότητα να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο. Μην βιάζεσαι να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς αλλά προσπάθησε να απολαύσεις αυτά που σου προσφέρονται με σύνεση. Το μέλλον σου χαρίζει ακόμα μεγαλύτερες ικανοποιήσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην φορτίζεις σήμερα τον σύντροφο σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς. Μίλησε μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν στην σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν καταφέρεις να δείξεις αυτοσυγκράτηση είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις σε σύντομο χρονικό διάστημα να αξιοποιήσεις τις πλανητικές δυνατότητες σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη ευκολία σε ουσιαστικούς τομείς της ζωής σου και θα πετύχεις την ανανέωση που περιμένεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν και πώς να γίνει ακόμη καλύτερη. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις τις κινήσεις σου ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ευνοούνται.


ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσεις την εικόνα που παρουσιάζεις σε κοινωνικό επίπεδο και οι πλανήτες σου προφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Μην αφήνεις χώρο σε κανέναν να σε ταλαιπωρήσει αλλά δείξε αυτοσυγκράτηση και δώσε στους άλλους με σαφήνεια και αυστηρότητα να καταλάβουν τα όριά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά κάνε συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο δρόμος της επιτυχίας φτάνει στη ολοκλήρωσή του και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας όταν ξαφνικά μία απρόσμενη είδηση αναποδογυρίζει τη βάρκα των ονείρων σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και απέφυγε να εκφράσεις την απογοήτευσή σου με τρόπο που θα καθορίσει μακροπρόθεσμα το αποτέλεσμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν άμεσα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ζητάει τη βοήθειά σου και είναι δύσκολο να του αρνηθείς παρότι δεν συμφωνείς με όσα σου προτείνει. Σκέψου με ηρεμία και εξήγησε τις διαφωνίες σου. Δεν χρειάζεται να κρατήσεις κάθετη στάση αρκεί να γίνουν σαφείς οι λόγοι που δεν μπορείς να κάνεις όσα σου ζητούνται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να σε είχε στεναχωρήσει στο παρελθόν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά πάρα πολλά έξοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ερχόμενο διάστημα τα πράγματα εξελίσσονται με διαφορετικό από τον αναμενόμενο τρόπο γεγονός που σε γεμίζει με άγχος και γίνεται αφορμή για εντάσεις σε καθημερινό επίπεδο. Μην βιάζεσαι να χάσεις την αισιοδοξία σου αλλά προσπάθησε να φερθείς με ψυχραιμία και να αφήσεις το χρόνο να φέρει τις χαμένες ισορροπίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς να κάνεις κάτι πολύ καλό που θα μπορέσει να ευχαριστήσει το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις προβλήματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν όπως είχες προβλέψει και χρειάζεται να λάβεις τα μέτρα σου προκειμένου να μην καταρρεύσουν εντελώς τα σχέδιά σου. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και μην βιάζεσαι να ρίξεις ευθύνες στους άλλους. Η ανασφάλεια και ο φόβος να σταθείς στα πόδια σου σε οδηγούν να στηρίζεσαι σε λάθος πρόσωπα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.


ΙΧΘΥΣ

Μία ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει. Η συνάντηση με άτομο που έχεις χρόνια να δεις σηματοδοτεί νέα περίοδο για σένα αρκετά σημαντική και με θετικές προεκτάσεις σε όλους τους τομείς. Μην βιάζεσαι να δώσεις λύσεις με απότομο τρόπο. Η οργάνωση και η συνέπεια μαζί με την εγκαρτέρηση προάγουν το αποτέλεσμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία με το ταίρι σου για να λύσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η διάθεση σου αυτή την περίοδο θα είναι πολύ καλή και ξαφνικά θα κάνεις και την γνωριμία που ήθελες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην δουλειά σου αλλά φρόντισε και να τελειώνεις και κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις το άγχος που είναι μεγάλο.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ