Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 19/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 19/9/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν με καθοριστικό τρόπο τις προσπάθειές σου και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αξιοποίηση των προσόντων σου που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Το κλίμα είναι απόλυτα θετικό και παράλληλα φέρνει ικανοποιήσεις που δεν περιμένεις σε πολλά επίπεδα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν την σχέση σου. Η παρορμητική συμπεριφορά σου μερικές φορές σε κάνει όμως και το χάνεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η περίοδος αυτή προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Έχεις τις δυνατότητες στην δουλειά σου να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά


Κάποιο μήνυμα που λαμβάνεις σε φέρνει σε δύσκολη θέση και σύντομα χρειάζεται να δρομολογήσεις διαφορετικά τα πράγματα. Μην χάνεις τη θετική σου διάθεση αλλά καλύτερα φτιάξε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες .

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στην σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ότι θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στην δουλειά σου για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά


Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσεις να σταθείς στο υψηλό επίπεδο των περιστάσεων. Οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς και χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση για να μπορέσεις να τις καλύψεις. Η σωστή αξιολόγηση των αναγκών δημιουργεί τις σωστές ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Κάποιες αντιρρήσεις που έχει το ταίρι σου για κάποια πράγματα είναι δικαίωμα του. Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να του εξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς καλό είναι πριν απαντήσεις να σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά


Άσκοπες συζητήσεις δημιουργούν εντάσεις που με τη σειρά τους φέρνουν ρήξεις. Ο ρόλος της κοινωνικότητας είναι αρκετά σημαντικός για το μέλλον σου και ίσως χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο για να διατηρήσεις αναλλοίωτη την καλή σου εικόνα μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Περιόρισε τα λόγια και τα σχόλιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό συνεχίζει να σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στην δουλειά σου. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Γενικά


Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να φροντίσεις για την ομαλή ροή του προγράμματός σου χωρίς άσκοπες παρεμβάσεις πολύ σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα να σε καταπλήξουν. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια σε πολύ ουσιαστικά επίπεδα. Αξιοποίησέ την για να πετύχεις την ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα θεμέλια που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι γερά. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Άφησε κατά μέρος εγωισμούς και συγκεντρώσου να δώσεις λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα. Ο χρόνος που απαιτείται είναι αρκετός αλλά δεν πρέπει να κυλήσει αναξιοποίητος προκειμένου η κατάσταση να επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα. Χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα και θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η υπευθυνότητα που έχεις για πολλά θέματα που καταπιάνεσαι δημιουργούν τον θαυμασμό στο ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι με το παρόν πλανητικό σκηνικό είναι σίγουρο ότι θα πολιορκήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σήμερα μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά


Οι εξελίξεις παρουσιάζουν εδώ και καιρό αρκετό ενδιαφέρον. Μην αφήνεις τρίτους να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε αφορούν προσωπικά. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και πάρε αποφάσεις για το μέλλον σου. Οι επιπτώσεις αφορούν το δικό σου αύριο ,οπότε χρειάζεσαι αρκετή δουλειά και περισυλλογή.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Είσαι σε περίοδο που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά


Μην ανησυχείς βλέποντας ότι χρειάζεσαι αρκετή δουλειά για να τα καταφέρεις. Ο πιο δύσκολος τρόπος είναι συχνά ο καλύτερος για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήνεις λοιπόν το χρόνο να πάει χαμένος αλλά προσπάθησε να λειτουργήσεις θετικά προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Οι αδιευκρίνιστες πολλές φορές σκέψεις που έχει το ταίρι σου γίνονται αιτία να γεννηθούν καινούργια ερωτηματικά που έχεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και δεν πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά


Η οικογένεια σε σχέση με ζητήματα από το παρελθόν που δείχνουν να έρχονται στην επιφάνεια τώρα, απαιτούν άμεσα λύσεις. Σκέψου πολύ προσεκτικά τον τρόπο που θα επιλέξεις για να κατευθύνεις τα πράγματα ειδικά τώρα που όλοι περιμένουν από σένα το γενικό πρόσταγμα. Αργότερα θα καταφέρεις περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η καθημερινότητα σου είναι πολύ έντονη. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Ευνοείσαι να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά


Οι πλανήτες ευνοούν μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας την εξέλιξη των υποθέσεών σου και σου προσφέρουν αρκετές δυνατότητες δράσης σε όλα τα επίπεδα. Ασχολήσου με την προσεκτική εξέταση των δεδομένων σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα πράγματα στο επιθυμητό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις να περάσεις μαζί με τον ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά αλλά θα έχεις μερικές καθυστερήσεις. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά


Νέες προτάσεις φέρνουν συμφωνίες με ικανοποιητικούς όρους. Ασχολήσου σχολαστικά με την προσπάθεια που δείχνουν οι συνεργάτες σου. Η δική σου συμμετοχή θα καθορίσει τα αποτελέσματα. Μην βιάζεσαι να φέρεις τα πράγματα σε σημείο διαφορετικό από το αναμενόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις την σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που έχεις θα σας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά


Κάποια άτομα στο κοινωνικό σου περιβάλλον ενοχλούνται με την εξέλιξη και πρόσφατη άνοδό σου. Είναι πιθανό δικά τους σχόλια να σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Μην βιάζεσαι να πάρεις θέση. Ο τρόπος δράσης σου είναι καθοριστικός αλλά και ταυτόχρονα ενισχύει τις υπάρχουσες προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Ο Άρης από τον Τοξότη θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και θα σε κάνει να δώσεις πολλά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...