Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 18/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 18/9/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σύντομα θα μάθεις μία πληροφορία πολύ σημαντική για την κατανόηση ορισμένων βασικών πραγμάτων. Είναι αδύνατον να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου χωρίς να υπάρξει προγραμματισμός, βάλε πλάνο λοιπόν και σύντομα θα ανταμοιφθείς. Η κατάσταση αιωρείται αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να πας κάποια εκδρομή με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα καλά αισθήματα που έχεις για εκείνο. Για τους αδέσμευτους κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σας. Καλό θα είναι να κινηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ισορροπία. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μην φοβάσαι να προσπαθήσεις για θέματα που παραμένουν εδώ και καιρό μετέωρα. Είναι ευκαιρία να εξετάσεις προσεκτικά τις προϋποθέσεις που προκύπτουν και να πάψεις να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Όλα γίνονται με σωστούς χειρισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο επάνω στο ταίρι σου. Πρέπει να δράσεις και εσύ σε πάρα πολλά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά μην κάνεις πολλά ανοίγματα γιατί αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά


Οι πλανήτες σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια από πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά για τη μελλοντική σου πορεία. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να τον εμποδίσουν οδηγώντας σε απραξία. Η συστηματική δράση προσδιορίζει το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι σήμερα με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά


Κάποια δικά σου άτομα επιθυμούν εντελώς διαφορετική έκβαση στις υποθέσεις από τη δική σου γεγονός που τους δημιουργεί κάποια ενόχληση κάθε φορά που σε βλέπουν να προοδεύεις. Ένα τυχαίο γεγονός φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση που σε απασχολεί και από κει και πέρα όλα δρομολογούνται με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο σε αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Γενικά


Μην αφήσεις κανέναν να αποφασίζει για τη ζωή ου. Οι προσωπικές υποθέσεις είναι ατομικό ζήτημα και δεν επιτρέπονται παρεμβάσεις όποια και να είναι η πρόθεση. Βάλε όρια στα αγαπημένα σου πρόσωπα για να μην υπάρξει δυσκολία σε κανένα επίπεδο μελλοντικά. Όλα τακτοποιούνται με ηρεμία και θετική σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου έχει βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά τα έχεις φέρει σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά


Αν καταφέρεις να διατηρήσεις την απαραίτητη συγκέντρωση στους στόχους σου πολύ σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν με επιτυχία. Μην χάνεις το χρόνο σου περιμένοντας να διαπιστώσεις τι θα συμβεί αργότερα. Ασχολήσου με την επίλυση των ζητημάτων άμεσα και με καθοριστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Με την συζήτηση και με χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις όλα πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά


Οι συνθήκες της ζωής σου είναι αδύνατον να αλλάξουν άμεσα γεγονός που σε γεμίζει με άγχος και σε στεναχωρεί. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μην ονειρεύεσαι εξωπραγματικές συνθήκες που δεν μπορούν να υπάρξουν. Αργότερα όλα θα πάνε καλά και είναι πιθανό να μπορέσεις να ξεφύγεις από όσα σε βαραίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις περάσεις καλά με δικά σου άτομα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά


Σε περιμένουν θετικές εξελίξεις και υπόσχεση μεγάλων προοπτικών σύντομα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσεις σχέδια και να οργανώσεις το σωστό τρόπο προς την επίτευξή τους. Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε ότι ακούς γύρω σου, αντίθετα κράτησε αποστάσεις και επεξεργάσου περισσότερο τις πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Καινούργια γνωριμία σε περιμένει πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά


Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται και σε οδηγεί σε πλήρη αναδιοργάνωση της καθημερινότητάς σου. Η ψυχολογία σου επανέρχεται σε καλά επίπεδα και η θετική σου διάθεση γίνεται αφορμή για πολλές νέες επαφές που σε ανεβάζουν ακόμα περισσότερο. Νέες συμφωνίες έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί ο Άρης στο ζώδιο σου σε ευνοεί για καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά κάνεις πάρα πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά


Μεγάλη πλανητική βοήθεια στη σταθεροποίηση των καταστάσεων δέχεσαι και πρέπει να την αξιοποιήσεις καθώς ο τωρινές σου κινήσεις δημιουργούν θετικά αποτελέσματα για τη ζωή σου μέχρι το μακρινό μέλλον. Λάβε σοβαρά υπ όψιν σου προτάσεις που θα σου γίνουν και που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς αμέσως.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα προσπάθησε να φροντίσεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά θα είναι πολύ καλά πρέπει όμως να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά


Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σου γίνεται αφορμή να περάσει λανθασμένο μήνυμα σε κάποιο δικό σου πρόσωπο. Μην δείξεις τη δυσαρέσκειά σου αλλά φρόντισε να έχεις καινούργιες προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να καλύψεις τις επερχόμενες ανάγκες. Η οικογένεια σε στηρίζει με καθοριστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν στην σχέση σου θα σου δώσουν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στον επαγγελματικό τομέα όλα είναι καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα για αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά


Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα στασιμότητας έρχεται επιτέλους περίοδος όπου το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη δράση και οδηγεί σε ολοκλήρωση τις υποθέσεις σου. Είναι κατάλληλη στιγμή για να φροντίσεις τον παραμελημένο σου εαυτό καθώς και τα φιλικά πρόσωπα που περιμένουν κάποιο ενδιαφέρον από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου θα είναι πολύ καλή σήμερα και θα μπορείς να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί ο Άρης από τον Τοξότη σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά τα πράγματα δεν είναι άσχημα αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ