Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 15/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 15/9/2016

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις είναι σύντομες και καλείσαι να ανταποκριθείς δυναμικά. Μην αφήσεις περιθώρια για λάθη τώρα που μία μικρή μελαγχολία σε έχει κυριεύσει. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να δείξεις πόσο μεγάλες είναι οι ικανότητές σου. Η δικαίωση έρχεται αμέσως μετά και έχει διάρκεια.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος. Σε περιμένει καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα για να μην εκτεθείς χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.


ΤΑΥΡΟΣ

Η ευγένεια του χαρακτήρα και ο αυθορμητισμός σου μπορούν να πετύχουν αρκεί να μην φοβηθείς την κατάλληλη στιγμή να λάβεις δράση. Είναι πολύ πιθανόν να συμβούν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου αρκεί να δείξεις τον απαραίτητο δυναμισμό. Κάποιο ταξίδι με κοντινό προορισμό γίνεται αιτία ευχάριστης γνωριμίας.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να τα βρεις τον εαυτό σου και πέρασε πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα όσα πέρασες στο παρελθόν σε έχουν καταβάλλει σωματικά αλλά ψυχικά είσαι σε ετοιμότητα να πετύχεις. Οι εμπειρίες που προσκόμισες μπορούν να αξιοποιηθούν αρκεί να μην χρειαστεί να υποχωρήσεις. Προασπίσου τα συμφέροντά σου με κάθε τρόπο και προχώρησε στην ολοκλήρωση των στόχων σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να φορτίζεις το ταίρι σου με ζητήματα που αφορούν άλλους τομείς. Πέρασε χαλαρά μαζί του για να αποφορτιστείς και εσύ από την καθημερινότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι νομίζω ότι ήρθε ο καιρός τώρα που είναι ο Άρης στον Τοξότη να κάνεις μια καλή γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να αντιμετωπίσεις κάποιες καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο θασου δημιουργήσουν πρόβλημα για μεγάλο διάστημα μετά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανήτες στηρίζουν κάθε διάθεση για πρόοδο αρκεί να μην υπάρξει αρνητική διάθεση που θα φέρει απάθεια. Δράσε με σοβαρότητα προγραμματισμένα αλλά με δυναμισμό για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα μπορούν να γίνουν με καλή διάθεση και εργατικότητα. Τα εμπόδια σταδιακά υποχωρούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που αφορούν την σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.


ΛΕΩΝ

Οι πλανήτες φέρνουν ικανοποίηση και δώρα. Η ηθική ανταμοιβή είναι ευτυχώς μεγαλύτερη από όσα πέρασες και η διάθεσή σου επανέρχεται στην αρχική κατάσταση. Οι χαμένες ισορροπίες βρίσκουν λύσεις για να αποκατασταθούν και όλοι χαίρονται με τις εξελίξεις. Κάποιο μικρό εμπόδιο βρίσκει το δρόμο του.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που νιώθεις και βγάλε τον τόσο ερωτισμό που έχεις και θα περάσετε πάρα πολύ καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα πραγματικότητα περιλαμβάνει πολύ περισσότερες ευθύνες. Μην βιάζεσαι να σκεφτείς αρνητικά αλλά προσπάθησε να ξεφύγεις από όσα σε πιέζουν σταδιακά και με οργανωμένο τρόπο. Θα τα καταφέρεις πιο εύκολα και συντομότερα από ότι περιμένεις. Οι πλανήτες σε στηρίζουν σε νέες προσπάθειες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.


ΖΥΓΟΣ

Κάποια νέα γνωριμία σε προβληματίζει. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα αλλά άφησε το χρόνο να κυλήσει και δεν θα χάσεις. Η νέα αυτή παρουσία έχει να πει πολλά στο μέλλον αλλά η κατάσταση θα εξελιχθεί σε πολύ αργούς ρυθμούς. Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα αισθανθείς απομόνωση και προβληματισμό αρκετά σε σχέση με το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι οι πλανήτες(η Αφροδίτη στο ζώδιο σου) θα σε ευνοήσει να βρεις το καλύτερο για εσένα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά φρόντισε να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα λάθη του παρελθόντος έρχονται τώρα στην επιφάνεια και σε μπερδεύουν. Βάλε τάξη και όρια στη ζωή σου και στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αργότερα θα μπορέσεις να προχωρήσεις καλύτερα αλλά τώρα χρειάζεται μία εξοικονόμηση δυνάμεων. Μην ξοδεύεις ασυλλόγιστα για να αποφύγεις το αδιέξοδο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στην σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γεγονότα που καθυστερούν τις επιδιώξεις σου σταδιακά υποχωρούν και νέοι τρόποι δράσης βρίσκουν διέξοδο στις υποθέσεις σου. Χαλάρωσε και να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να πιέσεις τις καταστάσεις για να λειτουργήσουν. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να φροντίσεις να μην χαθούν οι ισορροπίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σου δίνει πολύ γοητεία και μπορείς να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Τα οικονομικά, καλό είναι να τα προγραμματίσεις περισσότερο γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύσκολο να καταφέρεις να προχωρήσουν όσα επιθυμείς ειδικά αν συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο. Απαιτείται πλήρης αναθεώρηση της στάσης σου για να υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Αργότερα πολλά μπορούν να προκύψουν. Μην αφήνεις εκκρεμότητες που θα σε καταβάλλουν αργότερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου και βγάλεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό που έχεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα δημιουργούν μεγάλη αναταραχή σε όσα σε απασχολούν. Επιστράτευσε την ψυχραιμία σου για να μην χαθούν οι ισορροπίες. Είναι βέβαιο πως τα πράγματα θα δρομολογηθούν αλλά πριν συμβεί αυτό μία ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει και θα αισθανθείς ανακούφιση. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά γενικά δεν πάνε άσχημα όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε στα οικονομικά να δημιουργήσεις χρέη γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα


ΙΧΘΥΣ

Ασχολήσου περισσότερο με την οικογένεια και προσπάθησε να δώσεις την βοήθεια που απαιτείται για να λυθούν κάποια ζητήματα που σας ταλαιπωρούν. Κάποιο ξαφνικό θέμα ενός φιλικού σου προσώπου σε αποσυντονίζει αλλά για άλλη μια φορά θα βρεις εσύ την καλύτερη λύση


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα καταφέρεις να φέρεις την ισορροπία και την ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μπορείς να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο...