Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 12/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 12/9/2016

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

H εξέλιξη και η πρόοδός σου είναι αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας που δεν μπορούν οι φίλοι να μην αναγνωρίσουν. Κάποιοι φθονούν την επιτυχία σου και αυτό σε στεναχωρεί αρκετά. Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και αγνόησε τις τυχαίες εξάρσεις της κακής ποιότητας κάποιων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι σου λέω ότι είσαι σε μια καλή περίοδο που αν κινηθείς ανάλογα θα μπορέσεις να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Είναι ολοφάνερο πως είσαι ιδιαίτερα προσφιλές άτομο σε κοινωνικούς κύκλους. Επωφελήσου από τη θετική πρόθεση των άλλων για να προχωρήσεις ολοκληρώνοντας τις επιδιώξεις σου. Μην αφήσεις ανασφάλεια και άσχημες στιγμές του παρελθόντος να στοιχειώσουν το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στην σχέση σου αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που μπορεί να έχεις σήμερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να περιοριστείς γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο φόβος της δέσμευση έγινε αιτία να χαλάσεις αρκετές πολύτιμες σχέσεις φιλικού χαρακτήρα. Μην είσαι απόλυτος στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν. Χαλάρωσε και όλα με υπομονή θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου καλό είναι να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Tους αδέσμευτους, τους περιμένουν τέτοιες καλές εκπλήξεις για να κάνουν μια καλή γνωριμία, που δεν θα το περιμένουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Νέες συμφωνίες φέρνουν άνοδο σε πολλά επίπεδα. Η καινούργια καθημερινότητα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις. Ένας καλός προγραμματισμός θα φέρει λύσεις για όλα και θα οδηγήσει τους στόχους σου σε επιτυχία. Μην βιάζεσαι και υπολόγισε με ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι δεσμευμένοι καλό είναι σήμερα να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης. Αν δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ζυγό η καινούργια γνωριμία θα έρθει πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η εσωτερική αρμονία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσεις να επαναφέρεις όσα απαιτούνται στη ζωή σου. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Ο χαμένος χρόνος είναι ένα γεγονός που οδηγεί σε τεράστιες δυσκολίες σταδιακά. Οργάνωσε καλύτερα ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων και νομικών ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μην δείχνεις σε κανέναν τι αισθάνεσαι αλλά μίλησε με σοβαρότητα για όσα χρειάζεται να αλλάξουν μέσα στην οικογένεια. Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μπορέσεις να ξεφύγεις μόνο με μεγάλη προσήλωση στο στόχο σου. Συγκεντρώσου πολύ και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να βάλεις όλο το ταλέντο που έχεις για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όσα κατάφερες εσύ και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσεις άλλο τον εαυτό σου. Η κούραση πλησιάζει και για να την αποφύγεις χρειάζεσαι αρκετή ξεκούραση. Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου όσο είναι ακόμα καιρός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου σε βεβαιώνω ότι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο σου πολύ γρήγορα έρχεται κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετά προβλήματα στην δουλειά αλλά με την δυναμικότητα που έχεις θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τελευταίο διάστημα η ζωή σου άλλαξε και η άνοδος που βίωσες σε έβγαλε από τα νερά σου και σε απομάκρυνε από τον κοινωνικό σου κύκλο. Τώρα μπορείς σιγά- σιγά να επαναφέρεις τους αρχικούς σου ρυθμούς και τις συναναστροφές που έχεις χάσει από υπερβολική έλλειψη χρόνου. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια αν χρειαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ και σε στεναχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τα άστρα σου χαρίζουν ικανοποίηση και εμφανίζουν ευκαιρίες για πλήρη αναδιοργάνωση της ζωής σου. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος και ο φόβος ότι θα αποτύχεις ευτυχώς παραμένει μόνο στο μυαλό σου. Ο δυναμισμός στη συμπεριφορά σε απογειώνει. Ακολούθησε το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πορεία πολύ καλή. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Κάποιο μυστικό έρχεται ξαφνικά στην επιφάνεια και η αποκάλυψή του σε αναγκάζει να αλλάξεις διαδρομή. Μην αφήσεις πολλά περιθώρια να προχωρήσουν οι καταστάσεις πέρα από σένα. Διατήρησε τα κεκτημένα σου με τη σταθερή παρουσία σου στις υποθέσεις μέχρι να περάσει η μπόρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να συζητάς περισσότερο με το ταίρι σου και να ανοιχτείς πιο πολύ για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η καλοσύνη και η ανεκτικότητά σου δημιουργούν μία σειρά υποχρεώσεων που θα μπορούσες να αποφύγεις. Μην δίνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς. Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τις προσωπικές σου ανάγκες οπότε μην τον σπαταλάς παίζοντας το ρόλο του καλού σαμαρείτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη σήμερα να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Το κοινωνικό σκηνικό περιλαμβάνει κάποια αναστάτωση που προκύπτει μέσα από λόγια που θα παρερμηνευτούν. Οι πλανήτες μετριάζουν την ένταση της αναστάτωσης αυτής αρκεί να δείξεις πιο ήπια στάση και να αποφύγεις τη συμμετοχή σου σε συζητήσεις που αφορούν ζητήματα ξένα από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει καλά και θέλεις να δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ