Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 11/9/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 11/9/2016

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κάποια φιλικά πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τη ζωή σου επανέρχονται και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Προσπάθησε να ωφεληθείς από τα λόγια που θα ακούσεις. μέσα σε αυτά βρίσκονται αλήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου και να φέρουν καθοριστική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι την περίοδο αυτή ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη σίγουρα θα προκύψει και μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά


Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσεις πως τα λάθη του παρελθόντος είχαν μεγαλύτερο κόστος από το αναμενόμενο. Τώρα μπορείς να ζητήσεις συγχώρεση και να καταλάβεις ότι στη ζωή δεν γίνεται να σκέφτεσαι μόνο τις δικές σου ανάγκες. Έχεις την τύχη να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που νιώθουν ανώτερα αισθήματα για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Φρόντισε να δείξεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά


Η κακή πρόθεση κάποιου φιλικού σου προσώπου σε βύθισε σε συναισθήματα αδικίας. Η πρόθεση του να σε εξαπατήσει δεν βρίσκει έδαφος και με τους σωστούς χειρισμούς φέρνεις τις απαραίτητες ισορροπίες αλλά η πικρία παραμένει. Δυστυχώς η καλή ποιότητα του χαρακτήρα που έχεις εσύ δεν μπορούν να την έχουν όλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά


Μία νοσταλγία σε έχει κυριεύσει τον τελευταίο καιρό και χρειάζεσαι αρκετή προσπάθεια για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να ονειρεύεται εξιδανικευμένες καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι συνθήκες διαφέρουν από την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό θα έχεις περισσότερο επικοινωνία και η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στην δουλειά σου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα θέματα σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά


Η ανάγκη σου για ασφάλεια σε εμποδίζει να προχωρήσεις και να κάνεις τα θέλω σου πραγματικότητα. Αυτό δυστυχώς δύσκολα θα αλλάξει οπότε καλό θα ήταν να μην αναστατώνεις τα πράγματα ενώ δεν έχεις την πρόθεση να προχωρήσεις. Μείνε εκεί που βρίσκεσαι η κάνε το μεγάλο βήμα. Δεν μπορείς και τα δύο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Φρόντισε ότι έχεις να πεις στο ταίρι σου να τα πεις ήρεμα και χαλαρά ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Έχεις πολλές δυνατότητες και στην δουλειά σου καταφέρνεις πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά


Ο δρόμος της επιτυχίας είναι γνωστός αλλά δείχνει να μην σε απασχολεί και τόσο πλέον. Η παραίτηση από όσα αγαπάς είναι ένα δείγμα πως το υποσυνείδητο δεν λειτουργεί παράλληλα με όσα σε βολεύουν. Ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου γιατί η απραξία είναι σημαντική υπόθεση που θα αργήσει να τακτοποιηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και άφησε για αύριο τις υποχρεώσεις. Στα οικονομικά συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο συμβιβασμός και η υποχωρητική σου στάση σε οικογενειακό επίπεδο δεν φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα η ευθύνη όμως βαραίνει εσένα αποκλειστικά και είναι δύσκολο να προχωρήσεις. Αναθεώρησε το ρόλο του καλού παιδιού και αντέδρασε σε κάθε μορφή αδικίας. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και μπορείς να επιλέξεις κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου σε ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Εσύ που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά η Αφροδίτη στο ζώδιο σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στην δουλειά σου θα είναι πολλές αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η πνευματική εξύψωση και ο θαυμασμός που σε ακολουθεί είναι αποτέλεσμα των βιωμάτων σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε υποτιμήσει και να φράξει το δρόμο σου με κακία. Η ζωή σου χαρίζει ευκαιρίες να προχωρήσεις και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα στο μέλλον. Η δημιουργικότητά σου απογειώνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Σήμερα φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο χρόνος χάριτος έχει παρέλθει. Είναι αδύνατον να συνεχίσεις να αποφεύγεις την πραγματικότητα . Τώρα μπορείς να οργανώσεις τον τρόπο που θα προχωρήσεις και όλα μπορούν να βελτιωθούν με καλή διάθεση και μεγάλη προσπάθεια. Πάψε να καταδικάζεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οι πλανήτες το βελτιώνουν αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα πολλά θέματα που έχεις στην δουλειά σου δεν τελειώνουν. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Τα έξοδα στα οικονομικά συνεχίζουν. Θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας σου έχει φέρει αδιέξοδα σε πολλά επίπεδα. Μπορείς να συνεχίσεις μέχρι την καταστροφή αλλά και να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σου αποφάσεις. Απέφυγε συμβουλές σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα οι συνέπειες του οποίου θα σε βαρύνουν αποκλειστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αφήσεις λίγο την δουλειά και να μπορέσεις να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Σήμερα φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η τακτοποίηση ζητημάτων είναι ένα θέμα που μπορεί να σε ξεβολέψει αρκετά αρκεί να μην οδηγηθείς σε λάθος διαδικασίες. Εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζεται και μην χάνεις το χρόνο σου σε ζητήματα που σου προκαλούν ανησυχία αδίκως. Αργότερα θα έχεις περισσότερες επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα έχουν πάρει μια πολύ καλή σειρά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται για να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με προγραμματισμό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά


Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει ξαφνικά και σε ταράζει ευχάριστα. Η δημιουργικότητά σου εξελίσσεται συνεχώς και οι πλανήτες φέρνουν νέες ευκαιρίες για δράση. Αξιοποίησέ τις όσο καλύτερα μπορέσεις και τα αποτελέσματα θα καταπλήξουν εσένα αλλά και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Νέες γνωριμίες βελτιώνουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Ο Άρης από τον Τοξότη θα σου δώσει πολλές ιδέες ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις ακόμη πιο ιδανική την σχέση σου από ότι είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα να ξεκουραστείς και από αύριο συνεχίζεις στους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ