Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έξαλλος ο Θ.Τζήμερος προειδοποιεί όσους τον συκοφαντούν στα social media: Έρχονται αγωγές μόλις επιστρέψω

Έξαλλος είναι ο Θάνος Τζήμερος τις τελευταίες μέρες καθώς διαπίστωσε όπως καταγγέλλει ότι υπάρχουν λογαριασμοί στα social media που φτιάχνουν ψεύτικα ποστ με το όνομα του προέδρου της Δημιουργίας Ξανά με σκοπό να τον διαβάλουν.
Ο πολιτικός με τον εκρηκτικό λόγο γνωστοποίησε στους φίλους του ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές αλλά σε λίγες μέρες που επιστρέφει ετοιμάζει αγωγές για τους συκοφάντες.
Δείτε τι γράφει ο κ.Τζήμερος και στη συνέχεια τα ψεύτικα ποστ που προκάλεσαν την αντίδρασή του
 
Thanos Tzimeros
ΑΓΩΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ
Οι επαγγελματίες συκοφάντες, επειδή δεν έχουν ούτε μισό επιχείρημα για να αντικρούσουν τις απόψεις μου, συνεχίζουν να κατασκευάζουν “δηλώσεις”, “τουίτ”, “αναρτήσεις”, οχυρωμένοι στην ανωνυμία του διαδικτύου που πλέον έχει καταντήσει ένας βόθρος. Ευχαριστώ τους φίλους που μου έστειλαν αυτό το αποδεικτικό στοιχείο. Όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον να παρακολουθώ μια ολόκληρη βιομηχανία εξαπάτησης και να τρέχω από πίσω διαψεύδοντας. Το κακό είναι ότι όλα αυτά, σε ανθρώπους που δεν το ψάχνουν και πολύ, δημιουργούν μια εικόνα που δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που είμαι και με αυτά που πιστεύω. Ενημερώνω όσους συμμετέχουν στο γαϊτανάκι συκοφαντιών πως θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη. Τέλος ανοχής, τέλος αντοχής. Σε δυο εβδομάδες θα είμαι πίσω. Θα τα πούμε τότε, αληταράδες.
Thanos Tzimeros
Επαγγελματίες απατεώνες κάνουν πολιτική με hoax και τρολιές. Κι άλλοι ηλίθιοι τις κοινοποιούν. Έρχονται αγωγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ