Η Αμερικανική δημοσιογραφία καταρρέει μπροστά στα μάτια μας γράφουν οι New York Post σε άρθρο (δείτε στο nypost.com) που υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Michael Goodwin.
Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά για τον ανελέητο πόλεμο που έχουν κηρύξει τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης των Η.Π.Α στον Ντόναλντ Τραμπ: 

H Αμερικανική δημοσιογραφία καταρρέει μπροστά στα μάτια μας

"Τέτοια επαίσχυντη επίδειξη γυμνού κομματισμoύ εκ μέρους της ελίτ των μέσων ενημέρωσης είναι κάτι που δεν έχει ξανα-δει η σύγχρονη Αμερική.

Τα μεγαλύτερα δίκτυα - CBS, NBC και ABC - και μεγάλες εφημερίδες όπως η New York Times και Washington Post αποχωρίστηκαν κάθε προσχήματος ευγενούς άμιλλας. Η άγρια αποφασιστικότητα τους να κρατήσουν τον Trump έξω από το Οβάλ Γραφείο δεν έχει προηγούμενο.

Κανένας ξένος εχθρός, καμία τρομοκρατική οργάνωση, ούτε εγχώρια εγκληματική συμμορία δεν δέχεται τα καθημερινά χτυπήματα που δέχεται ο Trump. Οι τρελοί μουλάδες του Ιράν, που αποκαλούν την Αμερική ως μεγάλο σατανά και υπόσχονται να εξαφανίσουν το Ισραήλ από τον χάρτη, αντιμετωπίζονται - συγκριτικά - φιλικά σε σχέση με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Trump"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top