Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δημ. Kαμμένος: Ο Καλογρίτσας δεν πρέπει να είναι καναλάρχης

Να μην χορηγηθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα επειδή είναι εργολάβος δημόσιων έργων ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

«Κατά την άποψή μου ο κ. Καλογρίτσας δεν πρέπει να είναι καναλάρχης» ανέφερε χαρακτηριστικά την Παρασκευή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε ότι οι εργολάβοι έχουν καταστρέψει τη χώρα.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε επίσης ότι χρειάζεται να υπάρχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά στο διαγωνισμό και όχι να παίρνει την άδεια απλώς όποιος δίνει τα περισσότερα χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη διαφωνία τους για τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον Χρήστο Καλογρίτσα έχει εκφράσει και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη διαφωνία του και με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον σταθμό μας ότι «έχει καλέσει για συζήτηση τις συλλογικότητες των Εξαρχείων».

Σύμφωνα μάλιστα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, χρειάζεται να υπάρχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά στο διαγωνισμό και όχι να παίρνει την άδεια απλώς όποιος δίνει τα περισσότερα χρήματα.

«Διάλογος πρέπει να γίνει με το FBI, και με την MI-6… Να γίνεται συζήτηση (με ορισμένες ομάδες), όχι ισότιμος διάλογος, τούς αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα, ενώ αυτοί δεν έχουν αναγνωρίσει δικαιώματά μας. Δεν μπορεί να γίνεται διάλογος με αυτούς που καταστρέφουν την ιδιωτική περιουσία… Η μολότοφ είναι βία».

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ