Προσπάθειες να βελτιώσουν τις σχέσεις προσωπικού-εταιρείας καταβάλλουν οι ξένοι επενδυτές που έχουν έρθει στη χώρα μας και περιμένουν να αναλάβουν την επιχείρηση που εξαγόρασαν.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, οι Ιταλοί αγοραστές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποσχέθηκαν την καταβολή εφάπαξ 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία εξαγοράς της από την ιταλική Ferrovie.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε γρήγορα μεταξύ του προσωπικού και σύμφωνα με το Euro2day.gr επιβεβαιώνεται από ανθρώπους που παρακολουθούν την υπόθεση ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Να θυμίσουμε ότι οι Ιταλοί κατέθεσαν τη μοναδική δεσμευτική προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ύψους 45.000.000 ευρώ. Παράλληλα εμφανίζονται ως σίγουροι υποψήφιοι και για την εξαγορά της εταιρείας τροχαίου υλικού του ΟΣΕ (ΕΕΣΣΤΥ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top