Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοινό μυστικό το ερωτικό τρίγωνο στο Κορωπί

Κοινό μυστικό ήταν στην κλειστή κοινωνία του Κορωπίου το τρίγωνο που σχημάτιζαν η 26χρονη δράστις με τον 41χρονο και την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Παρά την ιδιαιτερότητα της κατάστασης, κανείς δεν περίμενε το τραγικό τέλος που δόθηκε με τη στυγερή δολοφονία της 35χρονης από την 26χρονη φόνισσα.

Ανθρωποι στη γειτονιά, με γνώση του τι συνέβαινε, αναφέρουν στο «Εθνος» ότι όλα άρχισαν μετά την αποκάλυψη της σχέσης του 41χρονου με τη νεαρή γυναίκα. Το θύμα είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, το οποίο δεν βγήκε ποτέ. Από την πλευρά της, η 26χρονη παρέμενε στη σχέση κάνοντας όχι ένα, αλλά δύο παιδιά μαζί του. Η ζωή της, λένε, ήταν γεμάτη από πόνο, φτώχεια και δυσκολίες, αλλά ο έρωτας που έτρεφε για το… μήλον της Εριδος την κρατούσε δίπλα του.

Επικαλούνται το νεαρό της ηλικίας που την εμπόδιζε να ξεφύγει από την ολέθρια, όπως αποδείχθηκε, σχέση. Πίστευε ότι θα χωρίσει τη σύζυγό του και θα μείνει μαζί της. Ετσι οι σχέσεις των δύο γυναικών εντείνονταν συνεχώς. Οι καβγάδες τους ήταν τόσο έντονοι και με βιαιοπραγίες που κατέληγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Και το κακό δεν άργησε να συμβεί…

Μετά το πρώτο σοκ οι καλά γνωρίζοντες τα πρόσωπα του δράματος περιγράφουν δύο γυναίκες βαθιά ερωτευμένες με τον 41χρονο. Η αδυναμία του, όμως, να «ξεκαθαρίσει το τοπίο» ανάμεσα στις δύο αντίζηλες τροφοδοτούσε την αδιέξοδη κατάσταση. Η έκδοση του διαζυγίου βρισκόταν σε εκκρεμότητα. Ο άνδρας δεν είχε αναγνωρίσει τα δύο μικρά παιδιά που είχε με την 26χρονη.

Διέμενε πότε στο σπίτι της συζύγου του και πότε στο σπίτι της συντρόφου του, τα οποία βρίσκονται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, ενώ συντηρούσε και τις δύο οικογένειες.

Ο παραλογισμός και η στασιμότητα της κατάστασης οδήγησαν πολλούς στο να μιλούν για την αναβίωση μιας… ανατολίτικου τύπου συμπεριφοράς. Οπως μας είπε ο κ. Γιάννης, ο οποίος διατηρεί φυτώριο σε μικρή απόσταση και γνώριζε τον 41χρονο από το επάγγελμά του, έβλεπε τι γινόταν και γνώριζε για την ερωτική σχέση των τριών ατόμων. Αυτό που τον σόκαρε, ωστόσο, ήταν η είδηση ότι η 26χρονη είχε μαζί του δύο παιδάκια.

Ο κ. Νίκος ενοικιάζει το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι της 35χρονης. Οι φήμες που φούντωναν το τελευταίο διάστημα για μια πιθανή επανασύνδεση ανάμεσα στον άνδρα και την 35χρονη πιστεύει ότι προκάλεσαν την έκρηξη ζήλιας από την πλευρά της 26χρονης, οδηγώντας τη στο φονικό. Φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν την άτυχη γυναίκα στην τελευταία της κατοικία, στο 2ο Νεκροταφείο Κορωπίου. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Πηγή: Εθνος, iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ