Φαίνεται πως η Αυγή συνεχίζει να τα βάζει με Ολυμπιονίκες με την χρυσή Κατερίνα Στεφανίδη να βρίσκεται αυτή τη φορά στο «στόχαστρο».

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη σε ότι αφορά τη συμμετοχή των αθλητών σε αγωνίσματα η οποία δήλωσε πως «δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια», παίρνοντας ουσιαστικά έτσι θέση στην κόντρα που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες με αφορμή κείμενο που δημοσιεύτηκε στην Αυγή για τον Πύρρο Δήμα. Αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος της Αυγής νουθετεί την Στεφανίδη να…διαβάζει πιο προσεκτικά.

Συγκεκριμένα, στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας, ο δημοσιογράφος αναφέρει «μια συμβουλή μόνο Κατερίνα, τώρα που έχεις τον τίτλο της Ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορείς να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών, κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου».

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top